Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CRVENA LINIJA DOO

CRVENA LINIJA DOO

Enterijer - uređenje Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 73, 94, 95, 604, 605, E1, E6
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 12

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dugogodišnje radno iskustvo u proizvodnji pvc i aluminijumske stolarije rezultiralo je nastankom firme "CRVENA LINIJA” doo. Kontinuiranim razvojem, usvajanjem novih modernih tehnologija i neprekidnom edukacijom sadašnjih i budućih zaposlenih težimo ka stalnom poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga, kao I da našim kupcima postanemo pouzdan i siguran partner koji primenjuje najviše standarde poslovanja i koji garantuje visok kvalitet usluga.

Stvaramo dodatnu vrednost inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova i prepoznavanjem i razvijanjem ljudskog potencijala. Svoju misiju izvršićemo putem neprestanog ulaganja u kvalitet.

Naša vizija je da budemo moderna, fleksibilna i stabilna firma, a da kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom zaposlenih i zadovoljstvom naših klijenata osvojimo vodeće pozicije u izradi aluminijunske i pvc stolarije.

Bez obzira da li se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je veoma važno odabrati pravu stolariju.

PVC i ALU stolarija je dugovečna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahteva koje mora ispunjavati, nezahtevna u pogledu održavanja, estetski doterana i ekonomična.

Prozori i vrata donose svetlost, osunčanost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće, predstavljaju pravu komunikaciju između unutrašnjeg i spoljnjeg dela i imaju veoma značajan uticaj na sliku objekta. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnje fasade. 

Prozori i vrata predstavljaju vaš pogled na svet!

Dodatne informacije možete pronaći na našem SAJTU.

Foto

CRVENA LINIJA DOO Enterijer - uređenje Beograd
CRVENA LINIJA DOO Enterijer - uređenje Beograd
CRVENA LINIJA DOO Enterijer - uređenje Beograd