Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Fotografske radnje Beograd

Potrebna Vam je fotografska radnja u Beogradu? Na ovoj strani se nalaze fotografske radnje u Beogradu sa kompletnim ponudama, fotografijama, cenama i opisom usluga. Fotografske radnje Beograd je strana gde ćete zasigurno pronaći omiljenu ili buduću omiljenu foto radnju u Beogradu.

FAQ

Da li fotografske radnje čuvaju kopije slika koje sam uradio kod njih i mogu li zameniti izgubljene slike?

Većina fotografskih radnji čuva određeni broj najnovijih projekata na određeni period tako da se možete raspitati da li i dalje imaju kopije vaših slika. Period posle koga se snimljeni materijal briše tj. uništava varira od radnje do radnje.

Mogu li dobiti digitalne fotografije u bilo kom formatu koji odaberem?

Većina fotografskih radnji će vam dostaviti urađene slike u bilo kom formatu ili dimenzijama koje vam odgovaraju - raspitajte se kod fotografa o detaljima.

Da li fotografske radnje mogu da koriste fotografije koje sam izradio kod njih u svrhe reklamiranja i promocije bez mog odobrenja?

Neovlašćeno objavljivanje fotografija, snimaka, portreta, filma i sl. je zabranjeno zakonom i samim tim fotografske radnje ne bi smele to da učine bez vašeg izričitog odobrenja.

Da li fotografske radnje takođe nude fotokopiranje?

Ne nude sve fotografske radnje i fotokopiranje, ali mnoge imaju i ovu uslugu. Najbolje je raspitati se telefonom ili posetiti njihovu web stranu.

Mogu li moderne fotografske radnje da razviju stare filmove?

Mnoge fotografske radnje su u moderno doba prestale da nude uslugu tradicionalnog razvijanja filma, ali postoje radnje koje i dalje nude ovu uslugu, kao i uslugu oporavka oštećenih filmova, razvijanja filmova sa isteklim rokom trajanja i izrade filmova sa specifičnim procesima razvijanja.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere