Zatvori
GINEKOLOŠKA ORDINACIJA RAOVIĆ Ginekološke ordinacije Beograd translate.Član 5 godina

GINEKOLOŠKA ORDINACIJA RAOVIĆ

Ginekološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Raović specijalistička ginekološko-akušerska ordinacija nalazi se u centru Vračara i još od 2004. godine sa velikim uspehom brine se o zdravlju svojih pacijenata. Doktori Slađana i Zoran Raović poseduju dugogodišnje iskustvo u lečenju i zaštiti reproduktivnih organa. Uz njihovu ljubaznost, profesionalnost i stručnost sigurno ćete želeti da trajno odaberete ovu ginekološku ordinaciju za redovnu zdravstvenu negu.

Raović specijalistička ginekološko-akušerska ordinacija u svakom trenutku pruža podršku svojim pacijentima, i nastoji da u najkraćem roku odgovorim na sva pitanja, reši sve nedoumice, nađe samo najbolja rešenja za probleme i pruži najbolje savete.

U potpunosti smo posvećeni ne samo ka lečenju, već i ka preventivi i očuvanju dragocenog ženskog zdravlja. Uvek smo okrenuti ka budućnosti i daljem stručnom usavršavanju i uvođenju najsavremenije opreme, prateći najnovije svetske standarde u oblasti medicine, a naročito ginekologije i akušerstva.

Naša ordinacija pruža potpunu ginekološku zaštitu i negu ženama u svim fazama života – od puberteta do menopauzalnog perioda. Pored toga, uspešno se bavimo lečenjem ženskog i muškog steriliteta, i pomažemo budućim roditeljima da planiraju trudnoću. Vodimo trudnoću od prvog trenutka, pa sve do postporođajnog perioda, jer znamo da je ovo najlepši, ali i najneizvesniji period u životu jedne žene.

Sa Vama ćemo proći kroz sve lepe, neizvesne i teške trenutke, jer su naši pacijenti stub ordinacije Raović.

Napomena za klijente:
Javna garaža parking servisa se nalazi u našoj blizini, u Baba Višnjinoj ulici.

 


Vrste plaćanja

Kartice