Zatvori
GINNEA 011 SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKO AKUŠERSKA ORDINACIJA Ginekološke ordinacije Beograd

GINNEA 011 SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKO AKUŠERSKA ORDINACIJA

Ginekološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 11:00 - 19:00
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: Ada4
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

Svaka prva subota u mesecu je radna!!!

Nakon dugogodišnjeg iskustva u radu, dr Gordana Pecić otvara ordinaciju koja vam pruža kompletne usluge preventive, dijagnostike i terapije iz oblasti ginekologije i akušerstva, ultrazvučnu dijagnostiku, praćenje trudnoće, kao i konsultacije u vezi sa planiranjem porodice i problema sa fertilitetom.

U prijatnom i savremeno opremljenom ambijentu naše ordinacije, koja se nalazi ulici Gajeva 10-12 na granici između Vračara i Zvezdare, u blizini Vukovog spomenika i Kalenić pijace, dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje koje je uvek tu za svakog pacijenta.

Osnivač ordinacije GINNEA 011 je dr Gordana Pecić, specijalista ginekologije i akušerstva. Dugogodišnje iskustvo, stručnost i profesionalnost našeg tima, kao i individualni pristup svakom pacijentu, uz primenu savremene medicinske opreme, garancija su kvaliteta naših usluga.

 Specijalistička ginekološka ordinacija Ginnea 011 nudi Vam sledeće usluge:

- Osnovni ginekološki pregledi
- Sistematski ginekološki pregled
- Kolposkopski pregled
- Uzimanje brisa na Papanicolau
- Uzimanje VS
- Ultrazvuk 2D, 3D, 4D
- Pregled male karlice transvaginalnom i transabdominalnom sondom
- Ultrazvučni pregled dojki
- Color Doppler
- Praćenje trudnoće
- Skrining testovi prvog i drugog trimestra
- Fetalna ehokardiografija
- Intervencija radiotalasima

Redovan ginekološki pregled može da spreči nastanak i razvoj mnogih oboljenja kod žena. Sve dijagnostičke metode u našoj ordinaciji obavljaju se na najsavremenijim aparatima poslednje generacije: 4D ultrazvučni aparat (Voluson), CTG aparat, RTN. Primenom 4D ultrazvuka omogućava se najdetaljniji i najpouzdaniji pregled ploda tokom trudnoće.

Njegovom upotrebom prati se razvoj ploda od ranog perioda implantacije, analiza morfologije u prvom tromesečju, razvijanje ploda u drugom tromesečju, kao i razvoj i ponašanje fetusa u trećem tromesečju trudnoće. Zbog visoke rezolucije slike 4D ultrazvuk omogućava otkrivanje i analizu razvojnih anomalija ploda.

Pored ginekoloških pregleda, ordinacija Ginnea 011 specijalizovana je i za kompletno vođenje trudnoće sa pratećim testovima, posebno kod trudnica starijih od 35 godina.

 

Foto