Zatvori
IKT DOO Građevinska oprema Beograd translate.Član 20 godina

IKT DOO

Građevinska oprema Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 20

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dostava Parking Izlazak na teren

IKT - Inteligentno Kreativno Trajno

Preduzeće IKT je osnovano 1990. godine i već 30 godina uspešno posluje kako u Srbiji, tako i na međunarodnom tržištu, posebno u državama u regionu: Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj...

Glavna delatnost je snabdevanje profesionalnih korisnika i specijalizovanih distributera najkvalitenijim alatom i priborom za bušenje, rušenje, razbijanje, miniranje, instalacije i montaže u visokogradnji i niskogradnji...

Od prvog dana osnovna ideja kompanije je da postane spona između najkvalitetnijih svetskih proizvođača alata i pribora i krajnjih korisnika na domaćem i regionalnom tržištu. Kroz težnju da ovu osnovnu ideju sprovedemo u delo, već 30 godina, zajedno sa našim klijentima učimo rešavajući razne izazove na terenu. Koristeći ova stečena znanja i iskustva i prateći nove tehnologije u proizvodnji alata i mašina, možemo da odgovorimo najzahtevnijim klijentima i situacijama.

Vršimo efikasnu uslugu snabdevanja dopremajući robu na adresu klijenata, sa sopstvenih zaliha. Stojimo na raspolaganju u vezi stručnih saveta i tehničke podrške.

Ponosni smo na postignute rezultate, koji nas obavezuju da nastavimo istim tempom i održimo kvalitet usluge. Postanite partner uspešnog tima na koji možete da se oslonite u svim segmentima Vašeg poslovanja.

Foto