Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
NEIMAR GRAD D.O.O.

NEIMAR GRAD D.O.O.

Građevinske firme, usluge Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 16:00
Utorak 09:00 - 16:00
Sreda 09:00 - 16:00
Četvrtak 09:00 - 16:00
Petak 09:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 17,30,31

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Neimar-Grad d.o.o. je građevinsko zanatsko i uslužno društvo osnovano 1993 godine u Beogradu.

Osnovna delatnost preduzeća je visokogradnja, rekonstrukcija, adaptacija, sanacija, konzervacija, restauracija, revitalizacija, dogradnja i izgradnja novih objekata. Operativu preduzeća čine neimari iz Crne Trave, rodnog mesta osnivača, koji se tradicionalno uspešno bave građevinarstvom. Tokom dugogodišnjeg postojanja, preduzeće Neimar-Grad d.o.o. uspelo je da izgradi prepoznatljiv imidž na polju revitalizacija fasada od kulturnog značaja i postane jedno od vodećih preduzeća na tom polju u celoj zemlji.

Rekonstrukcija i revitalizacija objekata, koji su pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, kako Beograda, tako i Niša, Kragujevca, Novog Sada itd, a koji potiču iz 20., 19 pa čak i 18. veka, veoma je zahtevan i delikatan posao, u kojem je preduzeće Neimar-Grad d.o.o. pokazalo najviši stepen odgovornosti i profesionalizma i steklo veliki ugled. Kao dokaz uspešnog poslovanja služe mnogobrojne povelje, zahvalnice i priznanja od kojih se izdvajaju priznanja Privredne komore Beograda, Privredne komore Srbije, Zavoda za zaštitu spomenika kulture, kako grada Niša, tako i grada Kragujevca, Studentskog kulturnog centra itd.

Od 2006 god. građevinsko preduzeće Neimar-Grad d.o.o. , proširilo je svoju delatnost i na izgradnju stanova visokog kvaliteta, o čemu svedoči zadovoljstvo velikog broja kupaca. 2008 god. , godine u kojoj je proslavilo 15 godina svog postojanja, preduzeće Neimar-Grad d.o.o. je uvelo Sistem Menadžmenta Kvalitetom (QMS) i posluje po standardu ISO 9000:2001, za šta poseduje sertifikat, što je samo još jedan od dokaza da je Neimar-Grad d.o.o., ozbiljno organizovano društvo, koje konstantno unapređuje kvalitet svojih usluga i prevashodno brine o zadovoljstvu svojih korisnika.

Foto

NEIMAR GRAD D.O.O. Građevinske firme, usluge Beograd
NEIMAR GRAD D.O.O. Građevinske firme, usluge Beograd
NEIMAR GRAD D.O.O. Građevinske firme, usluge Beograd