Zatvori
MAKS PRINTING Grafička produkcija, dizajn Beograd translate.Član 5 godina

MAKS PRINTING

Grafička produkcija, dizajn Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 18, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Dostava Parking

Maks Printing je inovativna štamparija posvećena pružanju vrhunskih usluga u oblasti štampe i grafičkog dizajna. Sa fokusom na kvalitetu i individualnom pristupu svakom projektu, naša štamparija je tu da ispuni sve vaše potrebe u domenu vizuelne komunikacije.

Naša Ponuda:
- Štampanje: Nudimo širok spektar štampe, od vizit karti i flajera do velikih formata i promotivnih materijala. Kroz preciznu izradu i kvalitetne materijale, želimo da vaši štampani proizvodi odišu profesionalizmom i pažnjom prema detaljima.
- Grafička produkcija: Naš tim iskusnih dizajnera stoji vam na raspolaganju za kreiranje vizualnih identiteta, brendiranje i dizajn marketinških materijala. Radimo zajedno s vama kako bismo stvorili prepoznatljiv i efikasan dizajn koji odražava vaše vrednosti.
- Dizajn: Pružamo personalizovan i kreativan pristup dizajnu. Bilo da vam je potreban novi logotip, brendiranje ili kompletna kreacija dizajna, trudimo se da vaš brend bude prepoznatljiv i privlačan.

Zašto Maks Printing:

- Kvalitetna Izrada
- Koristimo najnoviju tehnologiju i pažljivo birane materijale kako bismo osigurali vrhunski kvalitet štampe i grafičkih proizvoda.
- Brza i efikasna služba
- Razumemo važnost brze isporuke. Maks Printing se ističe brzom i efikasnom uslugom bez kompromisa na kvalitetu.
- Individualni pristup
- Svaki projekat tretiramo kao jedinstven izazov. Posvećujemo pažnju vašim specifičnim potrebama kako bismo postigli najbolje rezultate.
- Stručan tim

Naš stručan tim je tu da sasluša vaše ideje i pruži stručne savete kako bismo postigli najbolje rezultate za vaš projekat.

Kontaktirajte nas!