Zatvori
SIMBOL Grafičke usluge Beograd translate.Član 5 godina

SIMBOL

Grafičke usluge Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 16:00
Utorak 09:00 - 16:00
Sreda 09:00 - 16:00
Četvrtak 09:00 - 16:00
Petak 09:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 32, 65, 25, 25P, 27, 65, 66, 74
  • Tramvaj: 2, 5, 12, 3

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava

Dobrodošli u našu štampariju - vašeg pouzdanog partnera za sve što se tiče DIZAJNA, PRIPREME, ŠTAMPE i DORADE!

DIZAJN - Naša kreativna ekipa stručnjaka za dizajn posvećena je stvaranju vizuelnih rešenja koja ostavljaju snažan utisak. Bez obzira da li vam je potreban novi logo, korporativni identitet ili izgled marketinških materijala, mi ćemo vašu viziju pretvoriti u stvarnost.

PRIPREMA - Kvalitetna priprema je ključ uspešne štampe. Bez obzira na veličinu projekta, garantujemo da će vaš materijal biti spreman za štampu.

ŠTAMPA - Posedujemo najsavremeniju opremu i tehniku za štampanje, što nam omogućava da ispunimo i najzahtevnije potrebe naših klijenata. Bez obzira da li želite visokokvalitetne brošure, flajere, plakate ili poslovne kartice, naša štamparija će vam pružiti izvanredne rezultate.

DORADA - Da bismo vašim štampanim materijalima dali dodatnu vrednost, nudimo različite opcije dorade. Bilo da se radi o laminaciji, foliotisku, sečenju ili savijanju, naš tim za doradu će osigurati da vaši materijali budu atraktivni i funkcionalni.

Kao štamparija posvećena kvalitetu i zadovoljstvu klijenata, trudimo se da svaki projekat isporučimo tačno onako kako ste zamislili. Uz našu stručnost, kreativnost i vrhunsku opremu, vaši štampani materijali će se isticati i ostavljati snažan utisak.

Neka vaša vizija postane stvarnost uz našu pomoć. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti materijale koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za DIZAJNOM, PRIPREmom, ŠTAMPOM i DORADOM.

Vaša štamparija kojoj možete verovati!

Foto


Vrste plaćanja

Čekovi