Zatvori
MB TEAM D.O.O. Grejanje Beograd translate.Član 10 godina

MB TEAM D.O.O.

Grejanje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 310

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Preduzeće Mb team zahvaljujući kvalitetu proizvoda i usluga koje pruža, kao i visokoj profesionalnosti i efikasnosti u radu, danas je Vaš pouzdan partner koji Vam nudi sigurnost i rešenje za Vaš stan, poslovni prostor ili kuću. Mb team Vam nudi univerzalne kotlove za grejanje na čvrsto, tečno i gasovito gorivo. U našem asortimanu nalaze se i eletrični kotlovi, kombinovani kotlovi na gas, kotlovi na lož ulje i naftu i kotlovi na pelat renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

Preduzeće MB Team se bavi prodajom, projektovanjem, razvojem i implementacijom kompletnih sistema iz oblasti termotehnike i pružaju usluge privatnom i javnom sektoru. Usluge, koje pružamo svojim klijentima, nastojimo da budu kvalitetne, kroz transparentnu komunikaciju, uz pomoc obrazovanih i strucnih kadrova za prevazilaženje svih poslovnih izazova, bez obzira na tehnološku platformu.

Od svog osnivanja 2004 godine poslujemo u Beogradu, na adresi Prvomajska 36b, M.M. Lug. MB Team danas zapošljava 10 ljudi razlicitih struka, sa naglaskom na visokoobrazovanom kadru iz oblasti termotehnike, menadžmenta, prava, ekonomije i tržišnog komuniciranja kojim uspešno ostvMB TEAM D.O.O.vojarujemo zadate ciljeve: jak timski rad, uspešno poslovanje i nama najvažnije - zadovoljne klijente.

Budite slobodni da nas kontaktirate ili obiđete naše prodajne centre i pogledate našu ponudu i cene.

Plaćanje putem kartica Banka Inteze do 6 rata.


mbteam.bg@gmail.com

milena@mbteam.co.rs

Foto


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi