Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MINICHOTHERM

MINICHOTHERM

Grejanje Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 27E, 32E, 35, 43, 58, 95, 96, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Ekskluzivni uvoznik i prodavac opreme za Nemačku kompaniju "MULTIBETON" za Srbiju, za podno i zidno grejanje i hlađenje po jedinstvenom multibeton modulacijskom sistemu polaganja cevi.

Ovlašćena firma za izvođenje centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije kao i vodovoda i kanalizacije ima čast da Vam ponudi svoje usluge u vidu kompletnog izvođenja svih instalacija grejanja i hlađenja kao i vodovodnih instalacija sa nabavkom, i ugradnjom najsavremenijih uređaja iz ove oblasti, nudimo Vam konsalting i projektovanje u cilju osmišljavanja i realizacije što ekonomičnijih i kvalitetnijih instalacija kao i kompletnu preporuku i nabavku opreme iz ove oblasti. Nudimo Vam svoje usluge u servisiranju postojećih uređaja: kotlova, gorionika na lož ulje, automatike, grejnih tela i sl.

Nudimo i ugrađujemo kvalitetna grejna tela za kupatila tzv. Sušače peškira i to u raznom bojama prema vašem enterijeru i željama. Nudimo i ugrađujemo najsavremenije radijatorske ventile sa termoglavom koji štede energiju u značajnom procentualnom udelu. Izvodimo instalacije dvocevnog i jednocevnog sistema sa čeličnim ili bakarnim cevima. Upošljavamo stručne, obučenene i poštene majstore za sve navedene delatnosti. Ne radimo brzo već se trudimo da svaku instalaciju dovedemo u red tako da ona funkcioniše na našu radost i zadovoljstvo naših cenjenih mušterija. Ugrađujemo i nabavljamo savremene aircondition sisteme svih svetskih proizvođača, zatim projektujemo i izvodimo sisteme ventilacije sa isporukom savremene distributivne opreme koja se obavezno uklapa u vaš spušteni plafon i enterijer uopšte. Nudimo i usluge iz oblasti vodovodne tehnike sa isporukom kvalitetnih materijala. Savetujemo i izvodimo izolaciju savremenim armafleks materijalima instalacija tople i hladne vode u vodovodnim i grejnim (rashladnim) instalacijama. Tradicija naše firme i izvedeni referentni objekti čiji su vlasnici naše zadovoljne mušterije, najbolja su preporuka da u slučaju da želite da izvodite instalacije grejanja, hlađenja ili ventilacije okrenete baš naše brojeve telefona: 3421-840 (sekretarica) i 3235 - 594 (tel. I fax.) kako bih odmah stupili u kontakt i ugovorili sastanak u našoj firmi u ulici Đure Strugara 2 kod Botaničke Bašte ili kod vas u dogovoreno vreme.

Trudićemo se da budemo tačni.

Firma stalno zapošljava stručne majstore kvalifikovane za izvođenje zahtevnih instalacija centralnog grejanja i klimatizacije kao i poseduje moderna sredstva
- alatke za realizaciju.
- izvođenje centralnog grejanja - podno grejanje
- izvođenje i održavanje kotlarnica
- čišćenje kotlova
- servis gorionika
- klimatizacija, projektovanje i realizacija
- split sistemi
- sistemi ventilacije
- solarno grejanje
- ovlašćeni distributer De Dietrich kotlova, automatike FKR
- ovlašćeni distributer Midea klima uređaja i Atlantic Ventilation ventilatora.

- PROJEKTOVANJE GREJANJA, ventilacije i klimatizacije kao i gasnih instalacija
- IZVOĐENJE I SERVISIRANJE, centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije

DISTRIBUCIJA OPREME:
- DeDietrich Thermique (France) kotlova, gorionika, bojlera, solarnih kolektora i sl.
- Distribuciji FKR (Nemačke) automatike i regulacione tehnike
- Distribuciji ventilatora Atlantic
- Ventilation (France)
- Distribuciji Split sistema Midea (Kina)

Distribucija, prodaja i ugradnja opreme za podno i zidno grejanje i hlađenje nemačke renomirane firme Multibeton (GMBH).

Foto