Zatvori
MINICHOTHERM Grejanje Beograd translate.Član 15 godina

MINICHOTHERM

Grejanje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 27E, 32E, 35, 43, 58, 95, 96, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Tražimo firme i pojedince koji se bave podnim grejanjem da nam se jave u cilju uspostavljanja ozbiljne saradnje na promociji i ugradnji ove kvalitetne nemačke opreme.


Ekskluzivni uvoznik i prodavac opreme za Nemačku kompaniju "MULTIBETON" za Srbiju, za podno i zidno grejanje i hlađenje po jedinstvenom multibeton modulacijskom sistemu polaganja cevi.

Ovlašćena firma za izvođenje centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije kao i vodovoda i kanalizacije ima čast da Vam ponudi svoje usluge u vidu kompletnog izvođenja svih instalacija grejanja i hlađenja kao i vodovodnih instalacija sa nabavkom, i ugradnjom najsavremenijih uređaja iz ove oblasti, nudimo Vam konsalting i projektovanje u cilju osmišljavanja i realizacije što ekonomičnijih i kvalitetnijih instalacija kao i kompletnu preporuku i nabavku opreme iz ove oblasti. Nudimo Vam svoje usluge u servisiranju postojećih uređaja: kotlova, gorionika na lož ulje, automatike, grejnih tela i sl.

Nudimo i ugrađujemo kvalitetna grejna tela za kupatila tzv. Sušače peškira i to u raznom bojama prema vašem enterijeru i željama. Nudimo i ugrađujemo najsavremenije radijatorske ventile sa termoglavom koji štede energiju u značajnom procentualnom udelu. Izvodimo instalacije dvocevnog i jednocevnog sistema sa čeličnim ili bakarnim cevima. Upošljavamo stručne, obučenene i poštene majstore za sve navedene delatnosti. Ne radimo brzo već se trudimo da svaku instalaciju dovedemo u red tako da ona funkcioniše na našu radost i zadovoljstvo naših cenjenih mušterija. Ugrađujemo i nabavljamo savremene aircondition sisteme svih svetskih proizvođača, zatim projektujemo i izvodimo sisteme ventilacije sa isporukom savremene distributivne opreme koja se obavezno uklapa u vaš spušteni plafon i enterijer uopšte. Nudimo i usluge iz oblasti vodovodne tehnike sa isporukom kvalitetnih materijala. Savetujemo i izvodimo izolaciju savremenim armafleks materijalima instalacija tople i hladne vode u vodovodnim i grejnim (rashladnim) instalacijama. Tradicija naše firme i izvedeni referentni objekti čiji su vlasnici naše zadovoljne mušterije, najbolja su preporuka da u slučaju da želite da izvodite instalacije grejanja, hlađenja ili ventilacije okrenete baš naše brojeve telefona: 3421-840 (sekretarica) i 3235 - 594 (tel. I fax.) kako bih odmah stupili u kontakt i ugovorili sastanak u našoj firmi u ulici Đure Strugara 2 kod Botaničke Bašte ili kod vas u dogovoreno vreme.

Trudićemo se da budemo tačni.

Firma stalno zapošljava stručne majstore kvalifikovane za izvođenje zahtevnih instalacija centralnog grejanja i klimatizacije kao i poseduje moderna sredstva -
alatke za realizaciju:
- izvođenje centralnog grejanja - podno grejanje
- izvođenje i održavanje kotlarnica
- čišćenje kotlova
- servis gorionika
- klimatizacija, projektovanje i realizacija
- split sistemi
- sistemi ventilacije
- solarno grejanje
- ovlašćeni distributer De Dietrich kotlova, automatike FKR
- ovlašćeni distributer Midea klima uređaja i Atlantic Ventilation ventilatora.

- PROJEKTOVANJE GREJANJA, ventilacije i klimatizacije kao i gasnih instalacija
- IZVOĐENJE I SERVISIRANJE, centralnog grejanja, klimatizacije i ventilacije

DISTRIBUCIJA OPREME:
- Distribucija i ugradnja DeDietrich Thermique (France) kotlova, gorionika, bojlera, solarnih kolektora i sl.
- Distribucija FKR (Nemačke) automatike i regulacione tehnike
- Distribucija i ugradnja ventilatora Atlantic-Ventilation (France)
- Distribucija i ugradnja split sistema Midea (Kina), Polar (Kina), LG Electronics (Južna Koreja), Mitsubishi (Japan) i drugih proizvođača klima uređaja

Eksluzivni uvoz, distribucija i prodaja opreme za podno i zidno grejanje i hlađenje renomirane nemačke firme Multibeton (GMBH).

Foto