Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HOT BOX

HOT BOX

Gril, roštilj Beograd

Korisne informacije


Fast food Hot Box nalazi se na adresi Trive Vitasovića 1, na teritoriji Zemun polja u Beogradu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor kvalitetne brze hrane, kao što su: roštilj, pice i palačinke po najpovoljnijim cenama. Sa željom da Vam ponudimo kvalitetan i ukusan obrok, sva jela izrađujemo od pažljivo odabranih i svežih namirnica, vrhunskog kvaliteta.

Fast food Hot Box nudi Vam:

- roštilj
- pice
- palačinke
- Hot dog
- omleti
- sendviči
- pomfrit
- sokove

Svim ljubiteljima tradicionalne hrane, nudimo specijalitete sa roštilja izrađene od najkvalitetnijeg mesa. Ukoliko Vam je potreban kvalitetan roštilj za sve vrste Vaših svečanosti, kod nas možete poručiti roštilj na kilo. Svi naši specijaliteti sa roštilja služe se u domaćim lepinjama i somunima.

Za sve ljubitelje italijanske kuhinje u našoj ponudi se nalazi veliki izbor pica koje će Vas oduševiti već pri prvom zalogaju. Fast food Hot Box u svojoj ponudi ima i veliki izbor slanih i slatkih palačinki sa raznovrsnim kombinacijama ukusa.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas, u Vašoj omiljenoj hrani možete uživati i u toplini Vašeg doma, jer Vam nudimo mogućnost dostave hrane na kućnu adresu. Dostava roštilja je besplatna, ukoliko je iznos porudžbine minimum 400 dinara, u Zemun polju je dostava belspatna za bilo koju porudžbinu. Takođe, u našoj ponudi se nalazi veliki izbor sokova kojima možete da dopunite Vaš obrok.

Kontakt informacije:

Adresa: Trive Vitasovića 1, Zemun polje
Mobilni: 064 / 97 57 064
Facebook: https://www.facebook.com/hotboxzemunpolje/?fref=ts

Radno vreme:
- Ponedeljak - Petak od 08 - 22 h
- Subota od 11 - 22 h

Foto

HOT BOX Gril, roštilj Beograd
HOT BOX Gril, roštilj Beograd
HOT BOX Gril, roštilj Beograd