Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LAVASH

LAVASH

Indijska kuhinja Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 01:00
Utorak 12:00 - 02:00
Sreda 12:00 - 02:00
Četvrtak 12:00 - 02:30
Petak 12:00 - 03:00
Subota 12:00 - 03:00
Nedelja 10:00 - 00:00

GSP

  • Tramvaj: 2

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeNOVI RESTORAN U BETON HALI – CAFE LAVASH! 

Merak kuhinja - nova definicija užitka


Beograd je već navikao da u Beton hali dobija vrhunske restorane. Sinoć je na obali Save otvoren novi restoran „Cafe Lavash“ ponudivši jedinstveno iskustvo koje je sve prisutne izmestilo u nove dimenzije hedonizma – pravo do onoga što nazivamo merak. U ambijentu u kome se susreće beogradski šmek sa duhom Bliskog istoka, sigurno će uživati ljubitelji ušuškanih oaza. Inovativni enterijer „Cafe Lavash”-a, koji sofisticirano spaja duh tradicije sa modernom estetikom, potpisuje čuveni dizajn studio „Autoban” iz Istanbula, jedan od najnagrađivanijih evropskih dizajn studija.

Meni restorana obezbediće vašim čulima senzacionalnu kombinaciju balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način čime menja vaš doživljaj i pogled na hranu.

„Otvorili smo restoran sa željom da ponudimo moderan način da se uživa u balkanskoj tradiciji. Mesto gde ćete u vrhunskom ambijentu moći da slušate tradicionalne zvuke i da jedete naša jela na koja ste navikli, kao i jela iz Turske i Bliskog Istoka, ali spremljene na moderan način “– izjavila je Biljana Frlog, marketing i PR menadžer restorana „Cafe Lavash“, i dodala: „Reč „Lavash“ je jermenskog porekla i u zemljama Azije i Bliskog Istoka od davnina označava tanku lepinjicu koja se pravi od pšeničnog brašna. Svaka od zemalja je unela u recept nešto svoje i neretko su turistička atrakcija mnogih destinacija upravo žene tradicionalno obučene koje pred turistima na ogromnim plehovima mese lavash.“

U ponudi su se našla i nekonvencionalna jela, poput Mevale - mlevene jagnjetine i junetine sa pirotskim kačkavaljem, Kibbeh Nayyeh – libanski tartar od junećeg filea, bulgur pšenicom, svežom nanom, ljutom paprikom, crvenim lukom i uljem od tartufa. Hedonistički izazov upotpunjuju i sve vrste ćevapa sa naših prostora i jela koja svi veoma dobro poznajemo. 

Restoran se ponosi velikim izborom pivskih etiketa koje mogu da zadovolje i najprobirljivije ljubitelje ovog zlatnog pića. Tu su sve marke piva koje volite i prepoznajete, ali i duga lista „craft“ piva koja će vas osvojiti novim aromama i ukusima.

Fuzija jednostavnih stvari kao što je dobra hrana i dobra muzika, stvorila je autentičnu atmosferu Balkana i orijenta kojom odiše ovo mesto. Putovanje ka istoku upotpunjeno je zvucima World muzike, specifičnom mešavinom tradicionalnog i savremenog muzičkog izraza, muzikom koja je prožeta korenima čitavog sveta i pripada svima nama, nastalim pod uticajem jazz, pop i klasične muzike 20. veka.

Aplikacija za smart telefone:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intellex.restorani
https://www.appannie.com/apps/ios/app/fun-food-in-belgrade/

Foto

LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd
LAVASH Indijska kuhinja Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi