Zatvori
DR ŽUTIĆ Interna medicina Beograd translate.Član 10 godina

DR ŽUTIĆ

Interna medicina Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 21:00
Utorak 07:00 - 21:00
Sreda 07:00 - 21:00
Četvrtak 07:00 - 21:00
Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 15:00
Nedelja 09:00 - 14:00

GSP

  • Autobus: 18, 601N, 607, 610, 611, 68, 68N, 708, 711, 73, 76, 85, 88, 17, 70, 74, Ada 2, Ada 5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Specijalna bolnica Dr Žutić je zdravstvena ustanova koja nudi kvalitetnu i kompletnu zdravstvenu uslugu. Pacijentima pristupaju s poštovanjem, adekvatnom pažnjom i uvek stavljajući ih na prvo mesto, pre svega kao ljude, a potom kao pacijente. Svesni su da samo zdravi ljudi mogu biti srećni i daju sve od sebe da svoje pacijente učine srećnim ljudima!

Počeli su kao ORL ordinacija, a postali eminentna ORL bolnica specijalizovana za veliki broj hiruških zahvata za decu i odrasle iz te oblasti.

Danas su u njihovom timu specijalisti iz oblasti:

Unutar poliklinike Dr Žutić, u okviru pedijatrijske službe, obavljaju se svi redovni pregledi za decu koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja.

Ako je dete bolesno, možete ga dovesti na pregled kod iskusnih i posvećenih pedijatara kao i pedijatara - subspecijalista iz različitih oblasti medicine (pulmologije, radiologije, alergologije, kardiologije, fizijatrije, ortopedije, dečije i adolescentne ginekologije, kao i dečije hirurgije).

Pored standardnih ORL pregleda, u Dr Žutić ORL ordinaciji se mogu obaviti različite operacije iz oblasti otorinolaringologije. ORL operacije koje ova zdravstvena ustanova pruža su: operacija krajnika, operacija trećeg krajnika, operacija trećeg krajnika sa ugradnjom ventilacionih cevčica, detubacija-vađenje ventilacionih cevčica, operacija polipa u nosu, operacija krive nosne pregrade i sl.

Ginekološki pregledi se u Dr Žutić zdravstvenoj ustanovi obavljaju na najsavremenijim aparatima, u prijatnom okruženju, od strane vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Ginekolozi, stalno zaposleni u Dr Žutić su dr Đukanović Milana i dr Snežana Vukoje-Mišić.

  • Interne medicine
  • Kardiologije
  • Endokrinologije
  • Gastroenterologije,
  • Pulmologije,
  • Reumatologije
  • Hematologije
  • Alergologije

Specijalna bolnica Dr Žutić pruža kvalitetnu i kompletnu zdravstvenu uslugu u prijatnom i besprekorno čistom ambijentu. Njihovi pacijenti nailaze na ljubaznost, poštovanje i predusretljivost čitavog medicinskog osoblja.


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi