Zatvori
EUNET DOO Internet  provajderi Beograd

EUNET DOO

Internet provajderi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

1997.godine osnovana  je  kompanija Eunet d.o.o.  kao poseban tim zadužen za razvoj softvera, hosting servisa i IT rešenja. Eunet brend, od svog nastanka pa do danas, sinonim je za pouzdan i kvalitetan internet servis.

Kompanija nudi profesionalne usluge i napredne hosting servise, među kojima su:

- Eunet Cloud infrastruktura–  zakup hardverskih resursa prema potrebama vašeg poslovanja
- Profesionalni mail servisi – MS Exchange full managed usluga, Cloud mail server...
- Cloud Backup i Disaster Recovery rešenja za kritične aplikacije i servise
- Web Hosting i registracija domena
- Softver kao servis – MS Exchange Hosting, Sharepoint, E2CRM Hosting...
- Kolokacija opreme u najsavremenijem Tier 3 Data centru u Beogradu
- Iznajmljivanje profesionalnih namenskih servera
- Konsalting i inžinjering usluge
- Profesionalna podrška za standardne i napredne servise

Data centar jedinstven u regionu

Pored centralnog čvorišta, prvenstveno za potrebe pružanja usluga iznajmljivanja Dedicated Servera i Cloud Hosting usluge, koristimo Tier-3 Level Data centre na 3 lokacije u svetu: u Beogradu, Londonu i Majamiju. Tier-3 Data centri korisnicima EUnet Cloud Hosting usluga obezbeđuju najviši kvalitet usluge sa garantovanom dostupnošću od 99.99%. U EUnet Data centru možete iznajmiti sve Cloud servise, namenske servere, doneti vaše servere ili pak svoju celokupnu telekomunikacionu opremu – nudimo zakup celih rekova ili prostora za smeštaj vaših ormana, kao i iznajmljivanje Virtuelnog Data Centra. Korisnici naših usluga dobijaju podršku za maksimalnu kontrolu u pogledu funkcionalnosti servera i/ili instaliranih aplikacija (u zavisnosti od izabranih usluga), a svu potrebnu profesionalnu infrastrukturu i Internet kapacitete obezbeđuje EUnet.

Briga o korisnicima

Korisnici naših usluga imaju ličnog Account managera koji vodi brigu o njegovim potrebama. Customer Care sektor se bavi konstantnim unapređenjem komunikacije sa korisnicima, razmatranjem njihovih sugestija i ideja, kao i rešavanjem nesporazuma i pritužbi. Korisnici nam se uvek mogu obratiti putem email adrese CustomerCare@eunet.co.rs.

Dostupnost 24 časa dnevno, 365 dana u godini

Za nas kao uspešnog hosting provajdera, od najveće važnosti je da serveri naših klijenata budu dostupni na Internetu u svakom trenutku, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Savremeno opremljen Data centar i redundantnost EUnetove infrastrukture, garancija su da će korisnici Interneta imati brz, pouzdan i siguran pristup serverima.

Najbolja tehnička podrška

Služba Tehničke podrške (koju čini 60% ljudskih resursa u EUnetu) je za korisnike naprednih hosting servisa organizovana u nekoliko nivoa: Standardni nivo podrške koju pružamo korisnicima EUnet servisa podrazumeva pomoć u radu i intervencije inženjera tokom radnog vremena od 8 do 20 radnim danima, i od 10-15 časova subotom. Van standardnog radnog vremena obezbeđujemo uslugu Premium Supporta 24x7.

Imamo preko 20.000 zadovoljnih poslovnih korisnika među kojima su kompanije svih profila i veličina. EUnet d.o.o. ide u korak sa svetskim trendovima i prati potrebe  klijenata u čijim IT sektorima su virtuelizacija, optimizacija i brzi rast količine  uskladištenih podataka trenutno najviši prioritet.

Posetite www.eunethosting.com. Mesto hosting usluga od A do Š.

Foto