Zatvori
LAGEN DOO Izolacija, hidroizolacija, termoizolacija Beograd

LAGEN DOO

Izolacija, hidroizolacija, termoizolacija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 71, 72, 601, 601N, 603N, 604, 605, 610

Dodatne Lokacije

Lagen D.O.O. Beograd, kao privredno društvo, započelo je svoju delatnost 6. aprila 2015. godine.

Naša firma se bavi veleprodajom i maloprodajom različitih proizvoda, uključujući:

- Aluminijumske pokretne skele
- Aluminijumske merdevine
- Aluminijumske platforme
- Krovne prozore proizvođača Fakro
- Hidroizolaciju na bazi bitumena
- Izolacije za podno grejanje

Tokom proteklih 7 godina postojanja, ostvarili smo značajan potencijal za rast, a naš uspeh se ogleda u brojnim preporukama koje smo dobili od naših zadovoljnih kupaca i pouzdanih dobavljača. Ovo postignuće je rezultat našeg posvećenog odnosa prema avansnim plaćanjima prema dobavljačima, kao i kvalitetne usluge i podrške koju pružamo našim klijentima.

Naša misija je istrajno zadovoljstvo kupaca, a ono što nas izdvaja od drugih je naš izuzetno ljubazan i obučen tim prodavaca, kao i predanost postprodajnim aktivnostima. Ovim pristupom želimo da osiguramo dugoročnu satisfakciju naših klijenata.

Naša vizija je da kontinuirano rastemo i razvijamo se, pružajući tržištu visokokvalitetne proizvode. Želimo postati sinonim za kompaniju koja je pouzdan partner svojim klijentima, ističući se visokim nivoom profesionalnosti, stručnosti, inovativnošću i kreativnošću. Naš cilj je omogućiti našim klijentima da budu lideri u svojim oblastima kroz bogatu paletu rešenja koje nudimo.

U nastojanju da postignemo maksimalan uspeh, težimo da pružimo najbolji odnos između cene i kvaliteta na tržištu. Naš osnovni cilj je da ceneći poverenje naših klijenata, pružimo im najviše za njihov uloženi novac, čime stvaramo trajne partnerske odnose i saradnju.

Ako imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte, i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo pri odabiru proizvoda i uštedimo vaše vreme.

Nalazimo se u poslovnom kompleksu na Novom Beogradu, naselje Ledine.

Foto