FIT BAR

Jela za poneti Beograd

Adresa: Vladimira Popovića 44, Novi Beograd // Nušićeva 4, Stari grad
Beograd Telefon: 062/348-227
E-mail: office@fitbar.rs
Sajt: www.fitbar.rs

4/ 5stars

FitBar restoran svoju koncepciju rada zasniva na pripremi visoko kvalitetnih namirnica, zatim kuhinji otvorenog tipa i spremnosti da raznovrsnom ponudom i izvanrednom uslugom odgovori i najzahtevijim gostima. Najčešće vaš obrok možete da vidite tek kada se nadje ispred Vas, u FitBaru se hrana priprema na licu mesta i pruža Vam se mogućnost da se sami uverite u savršen spoj svežih i odabranih sastojaka.

FitBar i nutricionisti za vas
Sklad vitamina, vlakana, ugljenih hidrata, proteina i masti tesko je postići u obroku. Želeli smo da sebi i svojim klijentima pružimo, po svim stavkama, usklađene obroke. Stoga smo konsultovali nutricionistu oko sastavljanja FitBar menija.

Catering
FitBar CATERING Vam omogućava da svojim zaposlenima, prijateljima i poslovnim partnerima pružite ukusne i osvežavajuće zalogaje! Naš trenutni kapacitet je do 50 obroka. Pozovite nas i saznajte više o ovoj usluzi!

Namirnice
Kako bi smo Vam pružili najviši kvalitet hrane namirnice, od kojih pripremamo Vaše obroke, su premium kvaliteta i nabavljamo ih na dnevnom nivou!

FitBar
Vladimira Popovića 44 | lok. 4.
Novi Beograd
office@fitbar.com
+381 62 348 227
Radno vreme | Pon-Pet od 08h do 20h | Sub od 09h do 17h

FitBar za Vas!