Zatvori
BRANKOVIĆ - KAMENOREZAČKA RADNJA Kamenoresci Beograd translate.Član 10 godina

BRANKOVIĆ - KAMENOREZAČKA RADNJA

Kamenoresci Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 302, 303, 304, 305, 306, 307, 309, 311

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dostava Izlazak na teren

SKR Branković: Majstori Kamena, Umetnici

U srcu Srbije, tamo gde se prošlost i priroda prepliću, nalazi se radionica koja je postala sinonim za kvalitet, preciznost i ljubav prema kamenu. SKR Branković, s ponosom, gradi svoj put kroz svet kamena, pružajući vrhunsku preradu i montažu mermera, granita i prirodnog kamena iz Srbije i iz uvoza.

Naša priča počinje duboko usađena u tradiciju, s korenima koji sežu daleko unazad. Kameno je nasleđe neizbrisivo, a mi smo odlučni da tu baštinu prenesemo u budućnost. U tom duhu, SKR Branković poseduje izvanredan arsenal mašina i tehnoloških inovacija koje omogućuju da svaki komad kamena postane pravo umetničko delo.

Naši majstori kamenoklesari, iskusni i strastveni, svakodnevno se suočavaju s blokovima kamena i pretvaraju ih u remek-dela. Od gatera za sečenje blokova, koji precizno oblikuju početne sirovine, pa sve do CNC mašina koje vrhunski obrađuju i izrađuju razne detalje, svaki korak u procesu proživljavamo s posebnim entuzijazmom.

Mermer, granit i prirodni kamen postaju podloge za priče koje oživljavaju u interijerima i eksterijerima širom sveta. Naša predanost u kvalitetu i estetici prepoznaje se u svakom deliću našeg rada. Kamen postaje umetnost, a mi smo ponosni što smo njeni izvođači.

SKR Branković – gde kamen postaje umetnost, gde tradicija susreće inovaciju, gde priroda postaje dom. Dođite i zajedno s nama ispričajte svoju priču kamena.

Foto


Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate