Zatvori
KAMENOREZAČKA RADNJA LAZIĆ Kamenoresci Beograd translate.Član 10 godina

KAMENOREZAČKA RADNJA LAZIĆ

Kamenoresci Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 307

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Dostava Parking Izlazak na teren

Samostalna zanatska kamenorezačka radnja “Lazić”, osnovan je 1958. godine, i bavi se izradom i ugradnjom nadgrobnih spomenika i svih vrsta galanterije (u koju spadaju vazne, stubovi, žardinjere, pehari, svećnjaci i slično) od svih vrsta mermera i granita. S.Z.T.R. “Lazić” postoji više od 50 godina.Radnju je osnovao majstor kamenorezačkog zanata Cvetko Lazić,koja se nalazila na ulazu u Centralno Groblje,u Medakovićevoj ulici u Beogradu.Sadašnja radnja se nalazi u Vinči, Profesora Vasića 140, a Prodajno-izložbeni prostor se nalazi na ulazu u Groblje Mali Zbeg-Borča, od osnivanja Groblja 1996.godine.
Od 1995. god. Porodičnu tradiciju nastavio je ecc Milan Lazić. Dokaz tradicije, garancije i kvaliteta naše firme su brojni spomenici na svim beogradskim grobljima (Novo, Centralno, Bežanisko, Topčidersko, Lešće , Orlovača I Mali Zbeg). Radnja Lazić je prva firma koja je počela da stavlja svoj logo na spomenike jos od 1970. godine, što je I dnevni list “Politika” objavila 21.5.2009.godine.
Spomenike izrađujemo od svih vrsta mermera i granita a to su najčešće uvozni graniti: impala (crni meliran sivi), zimbabve (crni), new belfast (crni), bengal (crni),africa red i imperijal red (crveni),perla blue (plavi),multicolour, beli mermer (Venčac i Prilep) ... Ako nismo ograničeni dimenzijama (kako se zahteva na beogradskim-gradskim grobljima), izrađujemo spomenike po želji i zamisli kupca (četvrtaste, polukružne, sa krivinama, sa kapitelom, sa četvrtastim, okruglim, osmouglim i trakslovanim stubovima,…).
Pored izrade spomenika u našoj radionici, pružamo i sledeće usluge: - restauracije i popravke starih grobnica i spomenika; - izrade i ugradnje opsega od svih vrsta granita i mermera različitih konfiguracija i profila; - izrade armirano-betonskog patosa oko opsega (stara beogradska groblja); - izrade i montaže poklopnih ploča različitih debljina i dimenzija; - ispisivanje slova u radionici mašinski; - ispisivanje slova na postojećim spomenicima na groblju (ručno);
- montaže mesinganih slova i ostale mesingane galanterije na groblju i u radionici; - izrade i ugradnje keramičkih slika (kolor i crno-bela) na groblju i u radionici; - izrade i ugradnje umetničkih slika na granitnim pločicama ili direktno na spomenicima; - izrade i ugradnje vazni i žardinjera za cveće različitih dimenzija i oblika; - izrade i ugradnje kandila i svećnjaka različitih dimenzija, oblika i materijala; - montaže klupa, različitih veličina. Odličan kvalitet, obavezno poštovanje dogovora i rokova, korektne cene, kvalitetna izrada i ugradnja nadgrobnih spomenika glavne su naše karakteristike…


Vrste plaćanja

Čekovi