Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TIME FOR YOU

TIME FOR YOU

Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd

Korisne informacije


Time for you se nalazi na Vračaru u ulici Kralja Bodina 11 i svim damama nudi profesionalnu negu lica i tela, uz upotrebu kozmetičkih preparata renomiranih svetskih proizvođača. U prelepo uređenom ambijentu našeg salona možete se opustiti i uživati u vrhunskim tretmanima, koji će na pravi način istaći Vašu lepotu i mladost.

Bilo da želite da redukujete masne naslage i celulit, zategnete opuštenu kožu ili otklonite tragove vremena sa Vašeg lica, kozmetički salon Time for you je prava adresa za Vas. Primenom najsavremenijih tehnika, kao što su: laserski tretmani i mezoterapija sa iglom ili bez, naše stručno i ljubazno osoblje ce se truditi da ostvari sve Vaše želje o savršenom izgledu.

Kozmetički salon Time for you Vam nudi sledeće usluge:

Tretmani lica:

1.Biološki, vitaminski, whitening, anti age, hemijski piling

2.Radiotalasni lifting

3.Laserski tretmani (podmlađivanje - fotorejuvenacija, tretmani za uklanjanje akni, fleka i ožiljaka)

4.Mezoterapija sa iglom (mesoglow, mesolift, streching, popunjavanje bora i usana - hijaluron, botox)

5.Fileri bez igle (popunjavanje bora i mezoterapija bezbolnom metodom)

Klasični retmani lica obuhvataju čišćenje, aplikovanje aktivnih sastojaka, masaže, negu i davanje stručnih saveta oko daljeg održavanja kože lica u kućnim uslovima. Koriste se isključivo medicinski, organski i hipoalergijski preparati koji su uglavnom na biljoj bazi, bazi matičnih ćelija kao i fenomenalnih algi i sastojaka iz podmornog sveta. Kozmetičke kuće sa kojima sarađujemo su francuske i italijanske. Neke od poznatijih su Auriege i Rvb diego dalla palma.

Radiotalasni lifting (RTL) -  Sam tretman se preporučuje svim osobama koje žele dugotrajan efekat liftinga bez komplikacija koje izaziva hirurgija. Može se odraditi preventivno oko 25 godine života kako bi eliminisali efekte preranog starenja a starijim osobama se nudi za otklanjanje vidljivih godina iza njih, kroz zatezanje opuštene kože, otklanjanja bora i mladalačkiji opšti izgled. Tretmani se izvode kako na licu tako i na drugim delovima tela podstičući rast kolagena i elastina. Time se veoma uspešno primenjuju i kod anticelulit tretmana, topljenja masnih naslaga i tretmana za redkovanje neželjenih strija.

Laserski tretmani vrlo pomažu kod problematičnih koža jer sam zrak pobuđuje stvaranje elastina i kolagena koji utiču na brze regenerisanje kože. Ukoliko imate problem sa zapaljenskim procesima uzrokovanim zapušenjem limfnih kanala i nastanjenjem bakterija, laser može blagotvorno uticati na taj problem, jer samim dejstvom visokih temperatura koje prodiru do srednjeg nivoa - dermisa uništavaju se patogeni organizmi i vrši se sebo-normalizacija.

Mezoterapija sa iglom – veoma popularna metoda za brz i neverovatan rezultat podmlađivanja. Ubodi igle kao i pojedini aparati takođe mogu stimulisati pobuđivanje kolagena i elastina! Jos kad uz to dodamo određeni vitaminski sastav sa nezaobilaznim hijaluronom, znakovi starenja se brišu u roku od pola sata. Pre tretmana se svakako anestetira tretirano područje uz primenu zubne anestezije (ukoliko se radi regija usana i oko njih) kao  lokalne anestezije u vidu krema za ostale delove lica. Otoci su zanemarljivi, rezultati fenomenalni bez ikakvih alergijskih reakcija ili nus pojava. Ove intervencije vrši lekar.

Metoda mezoterapije bez igala primenjuje kombinaciju elektroporacije sa sonoforezom ili prodiranje aktivnih supstanci putem vazdušnog pritiska. Ultrasonični talasi i elektro impulsi pojačavaju efekat samog tretmana koji podrazumeva dublje delovanje i aktiviranje supstanci u potkožnom tkivu.

U slučaju rada sa baricnim pritiskom, samo dejstvo kiseonika sa hijaluronom ili nekim drugim vitamiskim koktelom dovodi do značajno bržeg i boljeg efekta. Ovaj tretman je potpuni HIT u Evropi jer odmah nakon završetka lice izgleda svežije, zategnutije, sa manje fleka bora i ožiljaka. Potrebno je uraditi ih nekoliko u zavisnosti od starosnog doba kako bi efekat potrajao optimalno do 6 meseci. Svakim dolaskom biva aplikovano 2,5 kubika čistog hijalurona po čitavom licu a najviše u predelu nesavršenosti. Dakle FILERI BEZ IGLE, topla preporuka za sve klijente koji žele ublazžti znakove starosti i nadoknaditi izgubljeni hijaluron koji sa godinama prirodno nestaje iz tela.

Tretmani tela:

1.Ultrazvuk, Elektrostimulacija, Radiotalasni tretmani

2.Masaže (limfna drenaža, relax, raiki, anticelulit)

3.Tretmani algama (pakovanja za smanjnje proširenih vena, masnih naslaga, opuštene kožu, celulita)

4.Laserski tretmani (uklanjanje strija laserom, epilacija)

5.Lipoliza (mezoterapija za celulit i masne naslage)

Ultrazvučne metode tela se koriste kao uvodne procedure koje potpomažu razbijanju masnih naslaga i celulitnih zona. One takođe služe i za brze apsorbovanje preparata sa aktivnim dejstvom na problematicne zone. Nakon toga se najčešće primenjuje manuelna i vibraciona masaža.

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tela(body bilding), redukciju celulita (anticelulit programi) i generalno za mršavljenje (elektrolipoliza). Ukupno 9 vrsta struja funkcioniše tako što preko elektroda postavljenih na telo prolaze strujni impulsi koji stvaraju kontrakciju mišića. Ti električni pulsevi koji nisu neprijatni, dovode mišiće u stanje pasivnog vežbanja. Primenom elektrostimulacije kože, potkožnog tkiva i mišića postiže se smanjenje obima delova tela za dva do tri centimetra u struku, bokovima, natkolenicama i nadlakticama. Najbolje efekte elektrostimulacija daje kod osoba koje su naglo izgubile kilograme i imaju problema sa tonusom, tzv. viskom kože.

Tehnologijom frakcionisanih IPL lasera možemo da tretiramo bele strije i učinimo ih plićim i manje vidljivim. Čitava regija pod njima postaje manje zahvaćena. Mesecima nakon tretmana nastavlja se podsticanje na obnovu prvobitne depigmentisane kože i njeno remodelovanje kroz produkciju novih kolagenih i elasticnih vlakana.

Masaže - ne postoji bolja i učinkovitija metoda relaksacije od manuelnog dodira. Osim što sami pokreti vrše poboljšanje metaboličkih i biohemijskih procesa na nivou kože, čitavi limfni i krvni tok se pokrece što ubrzava razmenu materija na međucelijskom nivou i dovodi do veće koncentracije kiseonika u telu. Često masaže mogu zameniti rekreaciju i vežbanje jer se gotovo pa isti efekat može postići.

Tretmani algama - potpuno prirodna, lekovita pakovanja koja ubrzavaju resorpciju masnih naslaga. Broj tretmana je neogradničen i može se raditi 2 puta nedeljno ili češće. U zavisnosti od obima problema neki klijenti postignu željene rezultate i nakon 4,5 puta. Prvo se izvrsš piling kože, a zatim aplikacija u tankom sloju algi za umirenje proširenih vena i zatezanje kože, za smanjenje obima masnih naslaga (BOMBA) kao i za redukciju celulita. U jednom pakovanju se na različite delove tela stavljaju drugacije alge prema samoj potrebi problema. Tretman traje pola sata do 40 min, a nakon njega se najčešće radi stimulacija limfnih cvorova i drenaza jos nekih 45min.

Epilacija laserom je medicinska, neinvazivna i najefikasnija metoda uklanjanja neželjenih malja. Dlake mogu biti tretirane na svih delovima tela osim na predelu oko očiju. Kandidati za epilaciju su većinom pacijenti sa prekomernom ili neželjenom maljavošću, od adolescentne dobi pa do starije životne. To je jedna od najefikasnijih i najboljih investicija koja rešava veliki problem ženama današnjice. Uštedite vreme i novac kupovinom skupih brijača ili odlaskom minimum jednom mesečno kod kozmetičara na depilaciju! Tretmani se rade sa savremenom SHR tehnologijom koji ne ostavnja neželjene posledice i ne pravi problem usled uticaja sunca.

Lipoliza je invazivan tip uticanja na lokalizovani višak masti kao i na celulitarne zone. Unos se vrši putem igle na predhodno anesteziranom delu tela. Ove tretmane obavljaju lekari uz saglasnost klijenta i njegov već obavljeni pregled. Mezokokteli su sacinjeni od mnoštva enzima koji zapravo redukuju ili uslovno rečeno “jedu” salo. Rezultati su vidljivi veoma brzo, čak i nakon prvog tretmana. Potrebno je uraditi ih nekoliko dok se ne postigne zeljeni efekat.

Estetika:

Trajna šminka (microblanding, tatoo). Ukoliko želite puderast ili osenčen izgled obrva ili usana, zakazite Vaš termin u Time for you kozmetičkom salonu. Takodje, ukoliko ste ljubitelj prirodnog izgleda usled japanskog iscrtavanja obrva metodom dlaka po dlaka, možemo Vam ponuditi i tu vrstu trajnog iscrtavanja.

Svilene trepavice - Mnoge dame kažu: “šminka mi neće vise biti potrebna!” Zato i Vi izgledajte holivudski ili sa malo većim akcentom na ocčima, koristeći razne oblike svilenih trepavica!

Profesionalna šminka - učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlađe, privlačnije i svežije. Zahvaljujući kvalitetu šminke koju koristimo, svojim klijentima možemo da garantujemo postojanost šminke koja odoleva satima koji su pred njima. Izgledaćete atraktivno i oduševićete sve oko sebe. Radi ga tim šminkera sa iskustvom više od 20 godina na spotovima, filmovima i reklamama. Takođe, vršimo i preporuke za korektivnu kozmetiku medicinskog porekla sa hranljivim anti age sastojcima bez ijednog stetnog efekta po kožu. Ona je ipak najveći organ i moramo voditi računa šta preko nje unosimo!

Kontakt Informacije:

Adresa: Kralja Bodina 11 / Kontakt: 069/652 997

Foto

TIME FOR YOU Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
TIME FOR YOU Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
TIME FOR YOU Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd