Zatvori
ČOBANOV ODMOR Ketering Beograd translate.Član 10 godina

ČOBANOV ODMOR

Ketering Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 23:00
Utorak 07:00 - 23:00
Sreda 07:00 - 23:00
Četvrtak 07:00 - 23:00
Petak 07:00 - 23:00
Subota 07:00 - 23:00
Nedelja 07:00 - 23:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Dostava

KETERING ČOBANOV ODMOR
(Ketering Vračar, Beograd)


Sa srpskih livada dolaze proizvodi koji su preteča naše današnje “brze hrane“. Priroda posla stočara zahtevala je pripremanje hrane u formi “zapakuj i ponesi na livadu”.

Obrok koji bi im održavao snagu celog dana bio je lako pripremljiv i lako nosiv, dugotrajan, ukusan i zdrav. Budući da se čobani nisu vraćali pre zalaska sunca, ručali bi u prirodi ukusnu pršutu sa lepinjom premazanom kajmakom i obogaćenom pretopom, u dubokom hladu, naslonjeni o neko drvo.

Restoran domaće kuhinje „Đuričić“ je posle deset godina rada pokrenuo prvi i trenutno jedinu robnu marku autentične srpske brze hrane – „Čobanov odmor“ i tako stvorio novo prepoznatljivo ime u cilju afirmacije Srbije i njenih tradicionalnih proizvoda.

Pravo iz bogatih predela zapadne Srbije koje čine Tara, Zlatibor i Povlen, “Čobanov odmor” danas oživljava tradiciju pripremanja kajmaka, sira, pršute, pečenja i ostalih specijaliteta i nudi proizvode ustaljenog kvaliteta i jedinstvenog ukusa. Naš koncept prirodne i kvalitetne hrane je namenjen svima, a pre svega mlađoj urbanoj generaciji koja želi da očuva vezu sa svojim srpskim korenima. Tradicionalna hrana naših dedova je pripremljena i upakovana za brzu upotrebu, a savremena i funkcionalna ambalaža čuva ukus i kvalitet hrane.

U Čobanovom odmoru ćete uživati u seoskom ambijentu tradicionalne brvnare zapadne Srbije, a služiće vas osoblje odeveno u srpske narodne nošnje.

Autentična srpska brza hrana je putem besplatne dostave dostupna u svim delovima Beograda svakoga dana od 09-23č.

Sa mnogim firmama ostvarujemo odličnu saradnju u organizovanju toplih obroka za njihove radnike.

U ponudi „Čobanovog odmora“ je i posebno osmišljena organizacija keteringa u tradicionalnom duhu za promocije, koktele i kulturne događaje.

Jelovnik „Čobanovog odmora“ nudi Beograđanima i njihovim gostima autentičnu srpsku brzu hranu. Sa srpskih livada dolazi zdrava i prirodna hrana, proizvedena na tradicionalan način u ekološki čistim uslovima.
Čobani koji čuvaju stada, hrane se obrocima koji se mogu lako spremiti i nositi. Upravo takvu autentičnu srpsku brzu hranu možete probati u „Čobanovom odmoru“. Tradicionalna hrana naših dedova je pripremljena i upakovana za brzu upotrebu, a savremena i funkcionalna ambalaža čuva njen ukus i kvalitet.

Na jelovniku „Čobanovog odmora“ je čuvena komplet lepinja, somuni sa domaćim kajmakom i sirom, užičkom pršutom, duvan čvarcima i sudžukom, zatim 5 vrsta rolovanog pečenja, jagnjeća sarmica, čorbast pasulj, jagnjeća i teleća čorba, sarma, razna posna jela i domaći kolači.

Posebna prednost naše hrane je i u njenom poreklu jer dolazi iz seoskih domaćinstava, sa srpskih planina čija je bogata i jedinstvena priroda još uvek sačuvana od velikih zagađenja i privrednih eksploatacija.

Zdravoj hrani doprinosi i priprema na tradicionalan način. U „Čobanovom odmoru“ se koriste sveže namirnice, koje po svojoj prirodi ne mogu da sadrže bilo kakve veštačke dodatke. Hrana se priprema na licu mesta, kuvana jela se spremaju svakodnevno, a pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima.

Budite i vi deo naših zadovoljnih klijenata.


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi