KETERING PARTY SERVICE

Ketering Beograd

Adresa: Kalemarska 31g, Kumodraž
Beograd Telefon: 011/3947-749, 064/84-11111
E-mail: partyservice@beotel.net
Sajt: www.partyservice.rs

4/ 5stars

Preduzeće Party Service d.o.o. je osnovano 1996. godine kao agencija za organizaciju prijema i koktela. U proteklom vremenskom periodu preduzeće se neprekidno razvijalo, a 2003. smo investirali u izgradnju novog objekta veličine 750 kvm sa moderno opremljenom kuhinjom i pratećim sadržajima po svetskim standardima. Takođe, posedujemo 3 specijalizovana vozila za prevoz hrane, pića i svog potrebnog inventara, kao i 5 vozila za prevoz osoblja.
Danas je Party Service uspešna ketering firma koja ima 20 stalno zaposlenih radnika, a po potrebi angažuje do 150 konobara i ostalog uslužnog osoblja. U postupku smo uvođenja ISSO 9001 i HACCP standarda. Tokom proteklih godina stekli smo vrhunsko znanje i iskustvo u pripremi i dostavi hrane i organizovanju svih vrsta zabava, prijema i koktela.
Možemo se pohvaliti da smo jedna od retkih ketering kuća koja je osposobljena da organizuje bilo kakvu vrstu prijema ili koktela na celoj teritoriji republike Srbije. Mnogi klijenti sarađuju sa nama već više godina, a većina novih klijenata dolazi na osnovu preporuka korisnika zadovoljnih našim uslugama. Nadamo se da ćete i Vi postati jedan od naših zadovoljnih korisnika.