EGAL TEAM

Klima uređaji i klimatizacija Beograd

Adresa: Slovenska 26, Zemun
Beograd Telefon: 011/408-2050, 011/408-1542
E-mail: office@egalteam.rs
Sajt: www.egalteam.rs

4/ 5stars

Oprema za grejanje i klimatizaciju Egal Team d.o.o. nalazi se u Slovenskoj ulici 26, u Zemunu i nakon dugogodišnjeg iskustva u ovoj oblasti, nudi vam sigurnost i kvalitet na jednom mestu.

Preduzeće Egal Team bavi se prodajom opreme za grejanje i klimatizaciju. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor kotlova za grejanje, bojlera, klima uređaja, radijatora, kao i merno-regulacione opreme.

Osnovna delatost našeg preduzeća je prodaja opreme za grejanje i klimatizaciju:
- Prodaja kotlova za grejanje (kotlovi na pelet, peći i kamini, elektro kotlovi, kotlovi na čvrsto gorivo, gasni kotlovi)
Prodaja bojlera (drazice, centrometal, termorad)
Prodaja klima uređaja (mitsubishi, galanz, LG itd)
Prodaja radijatora(aluminijumski, panelni, sušači)
Prodaja armatura (caleffi, herz, giacomini, fererro, loptaste slavine)
Prodaja bakarne cevi i fiting (bakarni Fiting, bakarne Cevi)
Prodaja pumpa (grundfoss, novoterm, wIlo)
Prodaja merno-regulacione opreme (termometri, termo-manometri, termostati, manometri)
U našoj ponudi nalazi se najkvalitetnija oprema za grejanje vodećih proizvođača: Bosch, Viadrus, Sime, Centrometal, Ferroli, Ekopan, Trgoelektro, Valiant, Beretta, Protherm, Alfa Plam. Nudimo Vam veliki izbor kotlova za sve vrste grejanja: kotlovi na čvrsto gorivo, gasni kotlovi, elektro kotlovi, kotlovi na pelet, peći i kamini.

Peći na pelet predstavljaju efikasan, ekonomičan, komforan i ekološki način zagrevanja Vašeg životnog ili poslovnog prostora. Peleti spadaju u obnovljive izvore energije i zbog toga su ekološki veoma prihvatljivo gorivo. Sa gledišta funkcionalnosti ova postrojenja ni u čemu ne zaostaju za uljnim ili gasnim sistemima grejanja, dok su po potrošnji goriva do 40% isplativija od onih loženih lož uljem.

Preduzeće Egal Team se razlikuje od drugih sličnih kompanija po brzini, efikasnosti i širokom asortimanu proizvoda. Svim našim kupcima nudimo pomoć pri izboru materijala i opreme, kao i vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.

Oprema za grejanje vodećih proizvođača.

Prodaja kotlova za grejanje.

Prodaja peći na pelet.

Za sve dodatne informacije o našim proizvodima možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
Elektronska pošta: office@egalteam.rs

Egal Team D.O.O