KNJIŽARA RIZNICA

Knjižare Beograd

Adresa: Ustanička 204a, Konjarnik
Beograd Telefon: 011/347-4587, 064/1366-572
E-mail: knjizara.riznica@gmail.com

4.5/ 5stars

Knjižara “Riznica” nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u Ustaničkoj 204a. Karakteriše je ljubaznost vlasnika, koji već 15 godina pokušavaju da svakodnevno izađu u susret svojim klijentima, čije je zadovoljstvo kupovinom njihov osnovni cilj.

Najveću pažnju poklanjamo željama najmlađih, te smo za njih obezbedili sve od kvalitetnog školskog pribora do igračka i dečijih knjiga. Naravno, nismo zapostavili ni odrasle, jer se na našim policama nalazi široka paleta proizvoda od kancelariskog materijala do galerijske robe i poklona za slave i rođendane.

Od velikog broja artikala, u našoj knjižari izdvajamo:

KVALITETAN ŠKOLSKI PRIBOR (uvozne sveske na 80gr/m2 papiru, kvalitetani blokovi za crtanje, veliki izbor grafitnih olovki, pisaći pribor, penkala, piši-briši olovke, gumice, rezači, šestari, obični i fleksni lenjiri, plastelin, glina, beolin, paste za modeliranje, tempere, vodene i voštane boje, suvi i uljani pastel, ugljen za crtanje, hamer, karton u boji, kolaž papir, rebrasti kartoni, testovi, vežbanke, radni listovi, atlasi, globusi, lupe, pernice, anatomski školski rančevi, rančevi za starije šake).

KNJIGE ZA DECU (enciklopedije, rečnici, lektira, dečiji romani, poezija za decu, slikovnice, bojanke, slikovnice sa nalepnicama, knjige sa modelima za isecanje).

IGRAČKE ZA DECU (društvene igre, kvizovi, kocke za slaganje, puzzle od 30-3.000 delova, puzzle od drveta, bebeći program od drveta, plišane igračke, didaktičke igračke, lutke, setovi za devojčice, lopte, reketi, hula-hop obruči, autići, kostimi za maskenbal).

KANCELARIJSKI MATERIJAL (police za dokumenta, plutane table svih dimenzija, bele magnetne table svih dimenzija, bušači i heftalice, kartonske i PVC fascikle, U i L folije, registratori, termo i faks rolne, blokovska roba-računi, otpremnice, poslovne knjige-edi, kepu, kif, kuf, kir).

GALERIJSKA ROBA (ramovi za slike, lampe, šoljice za kafu i čaj, ukrasni tanjiri, zidni i stoni satovi).

ČESTITKE (za rođenje, rođendane, krštenje, punolestva, diplomiranja, venčanja, godišnjice, odlazak u penziju, izjavljivanje ljubavi ili zahvalnosti).

ZA PAKOVANJE POKLONA (ukrasni papiri, folije, celofan, mašnice, ukrasne kutije i kese).

Knižara “Riznica” nudi Vam i usluge fotokopiranja u koloru i crno-belo do A3 formata, štampanje sa flesha i spiralni povez fotokopiranog ili štampanog materijala.

Knjižara “ Riznica”, Ustanička 204a, Zvezdara.

Posetite nas i na FACEBOOK-u.