Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 14℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 14℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TEHNOGAMA DOO

TEHNOGAMA DOO

Kompresori Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 504

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Privredno društvo Tehnogama d.o.o. je osnovano 2008. god. u Beogradu i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja, a od jula 2018. Tehnogama seli svoje sedište u Šimanovce, u industrijsku zonu, na adresu Dečka bb.

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. zvanično posluje i u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Nikšiću, Bul. 13. Jula bb

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Za velike industrijske sisteme i zahtevne ili delikatne potrošače, kompresori renomiranog nemačkog proizvođača BOGE Kompressoren iz Bielefelda, pravi su izbor, jer su proizvedeni od vrhunskih materijala, premijum kvaliteta, robusne strukture otporne na sve ‘’heavy duty’’ uslove i odlikuju se visokom energetskom efikasnošću.

Sa druge strane, za manje zahtevne, kao i za male potrošače nudimo široku paletu vijčanih i klipnih kompresora takođe renomiranih proizvođača – Ceccato i Abac iz Italije.

Kako se tehnološki procesi razvijaju, mašine i oprema postaju precizniji, delikatniji i kompleksniji, logično se javila i potreba sa kvalitetnim tretmanom komprimovanog vazduha, tako da, pored kompresora, našu ponudu čine i kompletan dijapazon freonskih i adsorbcijskih sušača, linijske filtracije i opreme za tretman komprimovanog vazduha, ali i kondenzata, slovenačkog proizvođača Omega-air, čiji smo i ekskluzivni zastupnik za područja Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Ovu vrstu opreme dopunili smo i patentiranim, freonskim sušačima sa termo masom, sušačima visokog pritiska i čilerima, takođe poznatog proizvođača opreme za hlađenje i prečišćavanje vazduha, MTA iz Italije.

Ponudu opreme smo upotpunili i pneumatskim priključnim materijalom i fitingom, kao i sistemom za razvod komprimovanog vazduha od kalibriranog aluminijuma, sa jedinstvenim push-in sistemom povezivanja, proizvođača Aignep, iz Italije i time klijentima obezbedili sve što je potrebno za kompletno opremanje kompresorske stanice.

Društvo, u ovom trenutku čine komercijalni i servisni sektor, kao i služba opštih poslova.

Servisni sektor je organizovan tako da našim klijentima obezbeđuje servisno tehničku podršku 24/7. Impozantan lager originalnih i zamenskih rezervnih delova, ali i zamenske opreme koju ustupamo klijentima u cilju nesmetanog obavljanja posla, a u slučaju većih havarija ili dužih rokova isporuke, upotpunjuju osećaj sigurnosti kod  klijenata.

Konstantno usavršavanje servisnog i komercijalnog sektora, rezultirali su jedinstvenim Tehnogama support programom brige o klijentu.

Snažna brand identity politika, sveprisutnost na svim, za tehniku i industriju bitnijim sajamskim manifestacijama, učinili su Tehnogamu sinonimom za kompresorsku tehniku.

Svoju opredeljenost ka kvalitetu, ispunjenju zahteva klijenata uz brigu o zaštiti životne redine, potvrdili smo i implementacijom integrisanog  menadžment sistema.

Otvorenost ka klijentu, pažljivo osluškivanje njegovih potreba, ali i pozitivan duh koji vlada među zaposlenima, učinili su da Tehnogama postane najpouzdaniji i najpoželjniji partner za kompresorsku tehniku.

Dobro došli u Tehnogamu – dobro došli u kuću dobrog vazduha za rad!

Foto