Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
VOX TRADE

VOX TRADE

Kozmetika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 10:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 95, 18, 88
  • Tramvaj: 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeFirma VOX TRADE je osnovana u Beogradu 1992. godine i od samog početka se specijalizovala za opremanje SPA, Wellness i kozmetičkih salona i centara. Imajući u vidu da važimo za utemeljivače razvoja ove oblasti na ovim prostorima, bili smo u mogućnosti da izaberemo za svoje poslovne partnere firme koje predstavljaju sam vrh ponude po svim kriterijumima, pa je sasvim razumljivo zbog čega se njihovi proizvodi nalaze u najelitnijim svetskim hotelima, SPA i Wellnes centrima i predstavljaju apsolutne reference u svetu

U našem programu se nalaze firme:
SYBARITIC (SPA kapsule) - USA, ERGILINE (solarijumi) – Nemačka, COSMEDICO (UV lampe) - Nemačka, IONTO-COMED (aparati za tretmane lica i tela) – Nemačka, ETOILE (Laseri, IPL aparati sa različitim namenama) – Italija, MAYSTAR - STARPIL (voskovi za depilaciju i prateći pribor) – Španija.

Uključujući u program proizvode firme Maystar početkom 2008. godine u potpunosti smo zaokružili našu ponudu čime smo pored inženjeringa sada u mogućnosti da pružimo kupcu kompletnu ponudu po principu "ključ u ruke".

Ovakva ponuda našu firmu izdvaja daleko ispred svoje konkurencije kako po kvalitetu tako i po kompatibilnosti ponuđene opreme. Pored hotela naši najznačajniji kupci i poslovni partneri su i elitni kozmetički saloni širom zemlje.

Firma Vox Trade je, od prvog dana, locirana u SAVA CENTRU sa velikim izložbenim i kancelarijaskim delom pa ako ste se odlučili za otvaranje salona, SPA ili Wellness centra javite nam se ili još bolje posetite nas i uverite se u najviši kvalitet opreme i usluga koje Vam nudimo.


Vaš VOX TRADE

 Ionto Comed Srbija

 Ionto Comed Srbija

 Starpil Srbija

 Starpil Srbija


Solarijum, ergoline, cosmedico,uv lampe,kozmetička oprema, kozmeticki preparati,servis solarijuma,servis kozmeticke opreme,iontocomed, maystar, starpil, vosak za depilaciju, spa kapsule, sybaritic, dermalife, magasun, gde kupiti kozmetičku opremu, kreveti za masazu i tretmane, dermoabrazija, ipl aparati, laseri, kavitacija, lampe za solarijum, spa oprema, sunvision, nova oprema za kozmetiku.

 

Foto

VOX TRADE Kozmetika Beograd

Vrste plaćanja

Kartice