Zatvori
MININA ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU I ODRASLE Kreativni centri Beograd

MININA ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU I ODRASLE

Kreativni centri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedelja 09:00 - 21:00

GSP

  • Autobus: 20, 27, 74, 79

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Moguć pristup kolicima Parking

*** UPIS TOKOM CELE GODINE ***

MININA ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU I ODRASLE


* Crtuljko - škola crtanja i slikanja za decu

* časovi crtanja i slikanja za odrasle
* pripreme za upis u srednje umetničke škole
* individuani časovi crtanja i slikanja

Draga deco,
Dragi roditelji,

Istorija umetnosti puna je primera „slučajno“ otkrivenih talenata koji su kasnije postali vrhunski umetnici poznati širom sveta. S druge strane, nažalost, mnogo dragocenih talenata neprimetno i tiho se ugasilo zato što nisu naišli na pravi podsticaj. MOŽDA BAŠ U VAŠEM DETETU LEŽI SKRIVEN TALENAT KOJI ČEKA NA TAJ PRAVI PODSTICAJ DA BI SE ISPOLJIO! A pravo mesto za otkrivanje i podsticanje likovnih talenata jeste CRTULJKO.

No iako takvog talenta nema, crtanje i slikanje su za svako dete jedan od najboljih načina da IZRAZI SVOJU KREATIVNOST, da UŽIVA u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi, da na pravi način ISKAŽE SVOJE MISLI I OSEĆANJA i na svetlost dana iznese bogatstvo svoje mašte i svog unutrašnjeg sveta. Stoga je pravo mesto za tebe/vaše dete CRTULJKO.

Rad CRTULJKA osmišljen je tako da prioritet imaju dečije UŽIVANJE, OPUŠTANJE i IZRAŽAVANJE prirodne dečje RADOSTI. Kroz taj opušten, ali kreativan rad deca neosetno a efikasno USVAJAJU OSNOVNE LIKOVNE ELEMENTE i postepeno OVLADAVAJU RAZNOVRSNIM LIKOVNIM TEHNIKAMA. Zbog toga je za decu koja misle da su talentovana ili to o njima misle drugi, prava adresa CRTULJKO.

Ali, pošto posedovanje posebnog talenta nikako nije preduslov za bavljenje crtanjem i slikanjem, za svu decu koja žele da stvaraju u prijatnom ambijentu, da se likovno razvijaju i kreativno izražavaju, ali i za svu decu koja jednostavno VOLE DA CRTAJU I SLIKAJU i koja žele da nauče da to rade kao „pravi slikari“ širom otvorena vrata drži CRTULJKO.

CRTULJKO je mesto gde se dečje mišljenje ceni i prihvata i gde kroz igru i smeh nesputano dolaze do izražaja dečja priroda i karakter, jednom rečju mesto gde DETE MOŽE DA NA NAJZDRAVIJI NAČIN ISPOLJI SEBE onakvo kakvo jeste.

Osim toga, crtajući i slikajući deca razvijaju pozitivne osobine: samopouzdanje, istrajnost i upornost, sklonost prema stvaralačkom i radu uopšte, otvorenost, osećaj za lepo, a isto tako poboljšavaju motoriku, radnu motivaciju i koncentraciju, što se pozitvno odražava i na uspeh u redovnoj školi.

Časovi u CRTULJKU odrzavaju se JEDNOM ILI DVA PUTA NEDELJNO PO DVA SATA, a polaznicima su na raspolaganju termini radnim danom i vikendom;
Rad je prilagđjen deci različitog uzrasta – PREDŠKOLSKOG I ŠKOLSKOG, a odvija se u MALIM GRUPAMA,  što predavaču omogućuje da se u punoj meri POSVETI SVAKOM DETETU PONAOSOB.

CENE u CRTULJKU su povoljne.

Časove crtanja i slikanja drži tim akademskih slikara koji imaju veliko iskustvo u pedagoškom radu.

* ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA ZA ODRASLE - U prijatnoj atmosferi, uz druženje, ali i izuzetno stručan pristup kvalifikovanih predavaca, naša skola vam nudi mogućnost učenja, napredovanja i razvijanja u više različitih oblasti likovne umetnosti, bez obzira na prethodno znanje, godine i talenat

* PRIPREME ZA UPIS U SREDNJE UMETNIČKE ŠKOLE - Kvalitetna priprema polaznika koja obuhvata sve oblasti likovne umetnosti zastupljene na prijemnom ispitu

* INDIVIDUALNI ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU I ODRASLE - podrazumevaju potpunu posvećenost polazniku i njegovo napredovanje na osnovi sopstvenih afiniteta. Rad obuhvata više različitih slikarskih i crtačkih tehnika, a poseban naglasak stavlja se na tehniku koja najviše zanima i privlači polaznika.