Zatvori
KROJAČKA RADNJA MIRA I JOCA Krojači Beograd translate.Član 5 godina

KROJAČKA RADNJA MIRA I JOCA

Krojači Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 74
  • Tramvaj: 7, 12

Dodatne Lokacije

Krojačka radnja "Mira i Joca" smeštena je na Vračaru u Njegoševoj ulici broj 7, na teritoriji Beograda. Sa svojim radom započeli smo pre 25 godina, kao samostalna krojačka radnja koja pruža usluge prepravki i popravke odeće.
 
Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima, stekli smo i opravdali njihovo poverenje u godinama koje su iza nas. Motivisani željom da Vam omogućimo da posedujete unikatne modele šivene po Vašim merama, u kojima ćete savršeno izgledati, naše usluge podredili smo Vašim očekivanjima i ispunjenju želja.
 
Usluge univerzalnog krojača "Mira i Joca" odnose se na:
- farbanje kože
- farbanje nameštaja od kože
- prepravku kože
- krojenje i šivenje po meri od tekstila
- zamenu rajsferšlusa
- zamenu rendera
- šivenje novih kožnih dečijih jaknica
 
Farbanje kože i nameštaja od kože, je postupak kojim ćemo Vašoj jakni, pantalonama, foteljama, krevetima i sofama, vratiti njihov nekadašnji sjaj i izgled. Poseban postupak koji primenjujemo uslovio je činjenicom da farbanje kože i nameštaja od kože, učini da Vaša garderoba zablista, a Vaš nameštaj izgleda kao onog dana kada ste ga kupili.

Takođe, krojačka radnja "Mira i Joca" Vam nudi sve vrste popravki kože. Efikasna popravka kože omogućiće Vam da zadržite Vaš omiljeni odevni predmet i uštedite novac za kupovinu novog.
 
Budući da je ponekad zaista teško pronaći idealnu haljinu, suknju, pantalone, sako ili neki drugi deo garderobe, koji će pojedincu stajati savršeno, predlažemo Vam da iskoristite našu ponudu i odlučite se za šivenje odeće po meri od različitih vrsta tekstila. U skladu sa stilom koji preferirate, po Vašim proporcijama, vršimo šivenje po meri. Takođe na raspolaganju Vam je i šivenje novih dečijih kožnih jaknica u našoj krojačkoj radnji.
 
Ukoliko se desi da Vam zatreba zamena rajsferšlusa ili rendera, na pravom ste mestu. U najkraćem vremenskom periodu izvršićemo zamenu pomenutih delova i omogućiti Vam da nosite Vašu garderobu.
 
Farbanje kože i nameštaja od kože, popravka kože, šivenje po meri kupca i šivenje dečijih kožnih jaknica, zemena rajsferšlusa i rendera po veoma pristupačnim cenama.

Univerzalni krojač, Vama na usluzi.
Krojačka radnja "Mira i Joca" Beograd.

Foto