Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MARFUR

MARFUR

Krznari Beograd
  • Adresa: Jurija Gagarina 151v, Novi Beograd
  • Telefon: 011/317-5656

Korisne informacije


Maloprodaja Marfur

Sedište  Marfur-a je u Jurija Gagarina 151v, u okviru TC Piramida, na Novom Beogradu. Naše preduzeće specijalizovano je za maloprodaju i veleprodaju bundi od veštačkog krzna, najvišeg kvaliteta. Iza sebe imamo dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i možemo se pohvaliti izuzetnim kvalitetom kada su u pitanju bunde od veštačkog krzna.

Svojim stilom i načinom izrade naše bunde prate najsavremenije trendove i postavljaju nove modne pravce. Pažljivo osluškujući želje i potrebe naših kupaca, nastojimo da omogućimo bunde koje će svojim kvalitetom i estetskim izgledom zadovoljavati njihove kriterijume i činiti njihovu odevnu kombinaciju elegantnom i prefinjenom.

Kontakt informacije maloprodaje Marfur su:

Adresa: Jurija Gagarina 151v, lok 2
Telefon: 011/ 317 56 56
Mobilni: 063/ 770 53 62
Facebook: https://www.facebook.com/marfurfauxfur/

 

Veleprodaja Marek d.o.o

Preduzeće MAREK Ltd. već više od dve decenije uspešno se bavi uvozom i izvozom, zastupanjem stranih firmi i veleprodajom tekstila i repro materijala za tekstilnu industriju. Od svog osnivanja Juna 1990 godine MAREK sarađuje sa proizvođačima modne konfekcije snabdevajući ih sa aktuelnim visoko kvalitetnim materijalima neophodnim da se zadovolje savremeni modni trendovi i uspešno gradeći imidž pouzdanog poslovnog partnera.

Sve tkanine koje obezbeđuje MAREK ltd. su u skladu norme Oeko - Tex Standard 100, to jest Ekološkog tekstila. Najnovija delatnost koju je uvelo preduzeće MAREK je veleprodaja odevnih predmeta sašivenih od ekološkog krzna. To su, pre svega, ženske bunde, jakne i prsluci.

Kontakt Informacije veleprodaje Marek d.o.o su:

Adresa: Jurija Gagarina 261
Telefon: 011/ 31 86 286
E-mail: office@marek-ltd.com
Sajt: www.marek-ltd.com

 

Foto

MARFUR Krznari Beograd
MARFUR Krznari Beograd
MARFUR Krznari Beograd