Zatvori
ČOBANOV ODMOR Kućna dostava Beograd translate.Član 5 godina

ČOBANOV ODMOR

Kućna dostava Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 23:00
Utorak 07:00 - 23:00
Sreda 07:00 - 23:00
Četvrtak 07:00 - 23:00
Petak 07:00 - 23:00
Subota 07:00 - 23:00
Nedelja 07:00 - 23:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Dostava

KETERING I GRILL ČOBANOV ODMOR
(Ketering Vračar, Beograd)


Sa srpskih livada dolaze proizvodi koji su preteča naše današnje “brze hrane“. Priroda posla stočara zahtevala je pripremanje hrane u formi “zapakuj i ponesi na livadu”.

Obrok koji bi im održavao snagu celog dana bio je lako pripremljiv i lako nosiv, dugotrajan, ukusan i zdrav. Budući da se čobani nisu vraćali pre zalaska sunca, ručali bi u prirodi ukusnu pršutu sa lepinjom premazanom kajmakom i obogaćenom pretopom, u dubokom hladu, naslonjeni o neko drvo.

Restoran domaće kuhinje „Đuričić“ je posle deset godina rada pokrenuo prvi i trenutno jedinu robnu marku autentične srpske brze hrane – „Čobanov odmor“ i tako stvorio novo prepoznatljivo ime u cilju afirmacije Srbije i njenih tradicionalnih proizvoda.

Pravo iz bogatih predela zapadne Srbije koje čine Tara, Zlatibor i Povlen, “Čobanov odmor” danas oživljava tradiciju pripremanja kajmaka, sira, pršute, pečenja i ostalih specijaliteta i nudi proizvode ustaljenog kvaliteta i jedinstvenog ukusa. Naš koncept prirodne i kvalitetne hrane je namenjen svima, a pre svega mlađoj urbanoj generaciji koja želi da očuva vezu sa svojim srpskim korenima. Tradicionalna hrana naših dedova je pripremljena i upakovana za brzu upotrebu, a savremena i funkcionalna ambalaža čuva ukus i kvalitet hrane.

U Čobanovom odmoru ćete uživati u seoskom ambijentu tradicionalne brvnare zapadne Srbije, a služiće vas osoblje odeveno u srpske narodne nošnje.

Autentična srpska brza hrana je putem besplatne dostave dostupna u svim delovima Beograda svakoga dana od 09-23č.

Sa mnogim firmama ostvarujemo odličnu saradnju u organizovanju toplih obroka za njihove radnike.

U ponudi „Čobanovog odmora“ je i posebno osmišljena organizacija keteringa u tradicionalnom duhu za promocije, koktele i kulturne događaje.

Jelovnik „Čobanovog odmora“ nudi Beograđanima i njihovim gostima autentičnu srpsku brzu hranu. Sa srpskih livada dolazi zdrava i prirodna hrana, proizvedena na tradicionalan način u ekološki čistim uslovima.
Čobani koji čuvaju stada, hrane se obrocima koji se mogu lako spremiti i nositi. Upravo takvu autentičnu srpsku brzu hranu možete probati u „Čobanovom odmoru“. Tradicionalna hrana naših dedova je pripremljena i upakovana za brzu upotrebu, a savremena i funkcionalna ambalaža čuva njen ukus i kvalitet.

Na jelovniku „Čobanovog odmora“ je čuvena komplet lepinja, somuni sa domaćim kajmakom i sirom, užičkom pršutom, duvan čvarcima i sudžukom, zatim 5 vrsta rolovanog pečenja, jagnjeća sarmica, čorbast pasulj, jagnjeća i teleća čorba, sarma, razna posna jela i domaći kolači.

Posebna prednost naše hrane je i u njenom poreklu jer dolazi iz seoskih domaćinstava, sa srpskih planina čija je bogata i jedinstvena priroda još uvek sačuvana od velikih zagađenja i privrednih eksploatacija.

Zdravoj hrani doprinosi i priprema na tradicionalan način. U „Čobanovom odmoru“ se koriste sveže namirnice, koje po svojoj prirodi ne mogu da sadrže bilo kakve veštačke dodatke. Hrana se priprema na licu mesta, kuvana jela se spremaju svakodnevno, a pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima.

Budite i vi deo naših zadovoljnih klijenata.


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi