Zatvori
STONE DESIGN - ŠTAMPANI BETON Kupatila, oprema za kupatila, keramika Beograd translate.Član 5 godina

STONE DESIGN - ŠTAMPANI BETON

Kupatila, oprema za kupatila, keramika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 20:00
Nedelja 10:00 - 15:00

GSP

  • Autobus: 55, 56, 87, 89

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Izlazak na teren

Stone Design je specijalizovana organizacija za izradu štampanog betona koja se već 16 godina bavi ovim poslom. Štampani beton predstavlja izvrsno rešenje za uređenje dvorišta, trgova, parkova, ulaza u trzne centre, prolaza, trotoara, parking mesta, stepeništa, podesta, terasa, bašti restorana, popločavanje bazena, turističkih, etno ili ruralnim predelima, mogućnost kreiranja dizajna i prilagođavanja svim vrstama terena uz primenu raznih boja. Izgled samog betona dobija se otiskom kalupa na beton ojačan armiranom mrežom u svežem stanju na koji se prethodno nanosi specijalna boja koja se vezuje za beton izvlači vlagu iz njega i trajno sa vezuje za isti.

Takav odštampani beton se nakon sušenja pere i zaštićuje lakom koji mu daje poseban izgled i čuva ga od UV zračenja, prašine, visoke, niske temperature i prodora vode. Samo održavanje betona je jednostavno uz upotrebu vode i pumpe za pranje kola. Izrada betona se vrsi na licu mesta pa se odlično uklapa u sve vrste namene bilo pešačke ili saobraćajne površine.

Zašto?
Razlog zbog kojeg smo odabrali ovakav način rada je činjenica da odrađena površina deluje dosta ubedljivo i obogaćuje okolinu pa je naše zadovoljstvo time veće jer iza sebe ostavljamo nešto zaista lepo.