HEMI LAB LABORATORIJA

Laboratorije Beograd

Adresa: Daničareva 41, Vračar
Beograd Telefon: 011/408-9029, 064/822-64-07
E-mail: hemilabo1@gmail.com

4.5/ 5stars

Medicinska laboratorija Hemi LAB je najbliža laboratorija Domu zdravlja "Vračar", u Daničarevoj 41, kod ulaza na pedijatriju Doma zdravlja "Vračar".

U strateškom partnerstvu, laboratorija Hemi LAB bazira svoj rad na 4 grupe analiza:

BIOHEMIJSKE I IMUNOLOŠKE analize koje se obavljaju na biohemijsko-imunološkim analizatorima koji rade više od 120 različitih analiza, uključujući i rutinske (glukoza, lipidni status, enzimi jetre, parametre vezane za rad bubrega, humane proteine, reumatske faktore, faktore rizika srčanih oboljenja...).
HEMATOLOŠKE ANALIZE (urađene uz pomoć hematološkog analizatora) koja daje: uvid u stanje leukocitne loze (belih krvnih zrnaca) preko broja leukocita, limfocita, monocita i granulocita; stanje trombocitne loze (krvnih pločica) koju čine broj trombocita, njihova prosečna zapremina i njihova stvarna zapremina; i stanje eritrocitne loze (crvenih krvnih zrnaca) kroz njihov broj, njihovu zapreminu, sadržaj hemoglobina u njima i prosečnu koncentraciju hemoglobina.
ANALIZU HORMONA I VIRUSA najsavremenijim automatizovanim aparatima i tehnologijama koji određuju status hormona hipofize, tiroidne žlezde, reproduktivnih hormona ali i parametara koji su bitni za dijagnozu dijabetesa, anemije, osteoporoze, autoimunih bolesti...
MIKROBIOLOŠKE ANALIZE koje određuju vrstu bakterija i lek koji će najbrže dovesti do izlečenja: brisa grla, nosa, uha i oka, pregled urina i urinokultura, pregled stolice na parazite i koprokultura, i niz drugih važnih analiza.

Posete  laboratoriji  Hemi LAB (svakodnevno od 8 do 19h, subotom od 10-17h, i NEDELJOM uz zakazivanje dan ranije), isključuju bilo kakav strah ili stres naročito ako se poštuju dobre namere pacijenta da dobije kvalitetne analize a to su:

* nekonzumiranje jela najmanje 12 sati pre davanja uzoraka
* neuzimanje lekova koji mogu uticati na realnost analiza
* smanjenje fizičkih aktivnosti bar 2-3 dana pre davanja krvi
* korišćenje sterilnih bočica nabavljenih u laboratoriji ili apoteci...

Dobra je navika da svaki zdrav čovek bar dva puta godišnje izvrši osnovne medicinske laboratorijske proglede u preventivne svrhe kao dokaz svoje životne vitalnosti.

Naš cenovnik možete pogledati >> OVDE


Provera sedimentacije, fibrinogena, glukoze, kreatinina, uree, lipida, holesterola, bilirubina, transaminaza, i niza drugih “stranih” reči koje svako od nas nosi u sebi, u medicinskoj laboratoriji HemiLAB dobiće svoje pravo značenje, razumevanje, shvatanje tek po poseti laboratoriji i čitanju “nepoznanica” od strane stručnjaka

Vreme izrade rezultata:

- Celokupni pregled urina- 1h
- Bris grla i nosa 24-48h
- Urinokultura 24-48h
- Koprokultura 72h
- Paraziti 24h

Mi  u laboratoriji Hemi LAB obezbeđujemo:

* Elektronsko prosleđivanje rezultata urađenih na savremenoj opremi u najkraćem roku
* Pouzdane rezultate
* Visokokvalitetan i obučen kadar
* Kućne posete
* Konstantne popuste po akcijskim paketima - Aktivan popust od 10% donosiocu našeg flajera  sa cenovnikom za pacijente.
* Informacije i konsultacije dostupne za pacijente 24h

Radno vreme:
- radnim danima 7-19h
- subota: 8-15h
- nedeljom na zakazivanje pute broja 064/822-6407.