Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DR ŽUTIĆ

DR ŽUTIĆ

Lekarske ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 21:00
Utorak 07:00 - 21:00
Sreda 07:00 - 21:00
Četvrtak 07:00 - 21:00
Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 15:00
Nedelja 09:00 - 14:00

GSP

  • Autobus: 18, 601N, 607, 610, 611, 68, 68N, 708, 711, 73, 76, 85, 88, 17, 70, 74, Ada 2, Ada 5

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeVlasnik i osnivač istoimene ordinacije, Dr Branimir Žutić je ORL specijalista sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim privatnim i državnim ORL ordinacijama. Završio je specijalizaciju u bolnici Dr Dragiša Mišović - Dedinje gde je stekao poverenje brojnih pacijenata posle ogromnog broja uspešnih operacija.

Dr Žutić otvorio je sopstvenu privatnu ORL bolnicu na jesen 2004. godine, posle godina radnog iskustva, gde nastavlja da svojim pacijentima pruža najkvalitetniju stručnu negu i najbolje uslove za ozdravljenje i oporavak. Ubrzo po otvaranju, usled izuzetnog uspeha javila se potreba za proširivanjem ordinacije, tj. dodavanjem novih specijalnosti poput pedijatrije i internističke službe.

Na početku 2009. godine, Dr Žutić otvara dve nove ordinacije - “Interno Dr Žutić” i “Pedijatrija Dr Žutić” da bi svojim pacijentima pružio najkompletniju moguću uslugu u sopstvenim kapacitetima. Sve ustanove zapošljavaju redovne doktore i medicinske sestre kao celovit i stručan medicinski tim koji ispunjava najviše standarde iskustva i znanja.

Pored redovno zaposlenog tima stručnjaka, ordinacija takođe sarađuje sa brojnim specijalistima iz oblasti pedijatrije, interne medicine i naravno ORL.

Od samog početka svog rada, glavna motivacija i cilj ordinacije Dr Žutić bili su interesi pacijenta i njegove potrebe, što nas je motivisalo da uvek razvijamo i unapređujemo kvalitet naših usluga u korak sa svetskim medicinskim trendovima.

Tokom decenije uspešnog poslovanja, sa ponosom možemo reći da je kroz našu ustanovu prošlo 100.000 pacijenata i da je njihovo zadovoljstvo i preporuka naša najbolja reklama.

Kako potrebe pacijenata uvek rastu, nastojimo da im pružimo mogućnosti da obave sve potrebne preglede, analize i hirurške postupke kod nas na jednom mestu i to je jedan od važnih razloga što gotvo svi naši korisnici uvek žele da nastave lečenje kod nas i da nam se obrate za bilo kakve buduće potrebe.

Zbog toga smo u oktobru 2020. godine odlučili da spojimo sve naše delatnosti na jednoj lokaciji, samo 1km udaljenoj od naše prvobitne ordinacije. Dr Žutić danas posluje u Bulevaru Zorana Đinđića, u Bloku 32, preko puta Novog Merkatorima. Naši pacijenti ovde mogu dobiti ogroman spektar zdravstvenih usluga, uz maksimalnu pažnju, vrhunski kvalitet i stručnost, besprekorne standarde higijene i naravno puno ljubavi od našeg posvećenog tima medicinskih stručnjaka.

Foto

DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd
DR ŽUTIĆ Lekarske ordinacije Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi