Zatvori
SEGANYWAY Marketing Beograd

SEGANYWAY

Marketing Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Trolejbus: 28, 40

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking

Za Vas smo pronašli novi način da privučemo poglede mogućih klijenata:

- Vaše ime nosimo pravo na ulice pomoću Segway vozila! 
Segway uređaji su mala i lagana vozila koja sa lakoćom nalaze put kroz gradske gužve, bezbedna su, koriste električnu energiju i čuvaju okolinu, a najvažnije od svega – privlače veliku pažnju!

Vašu kompaniju ili brend promovišemo postavljanjem panela na vozilo koje potom krstari ulicama utvrđenim rutama, a ako imate posebnih ideja ili zahteva rado ćemo Vam izaći u susret u skladu sa našim mogućnostima.

Zbog svoje pokretljivosti, lakog upravljanja u ograničenom prostoru, tihog rada i lakoće dopune električnog motora Segway vozila idealna su za promocije na velikim i malim manifestacijama kao što su sajmovi, tržni centri, festivali ili bilo kakvo drugo okupljanje.

Mane ovog načina reklamiranja je nemoguće pronaći, dok su prednosti mnogostruke:

* Izuzetna bezbednost ovih vozila, kao i odlično snalaženje u ograničenom prostoru dozvoljavaju im da sa lakoćom krstare pešačkim zonama bez opasnosti po vozača ili prolaznike.

* Kao nesvakidašnje prevozno sredstvo, privlače ogromnu pažnju. Dok smo ih testirali na ulicama Segway vozila bila su potpuna atrakcija - ljudi su prilazili, postavljali pitanja, slikali vozilo...

* Električni motor omogućava tihi rad i uvek pristupačnu, čistu energiju što znači da se reklamiranje bez problema može vršiti i u zatvorenim prostorima, na manifestacijama, tržnim centrima, sajmovima...

* Kao lagani i prenosni uređaji, Segway vozila mogu se prilagoditi gotovo bilo kakvim idejama koje zamislite – uvek smo otvoreni za predloge i nove načine da donesemo Vaše ime budućim klijentima.


Vrste plaćanja

Kartice