Zatvori
LAVIJA Medicinska oprema, servisi Beograd translate.Član 20 godina

LAVIJA

Medicinska oprema, servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 78

Dodatne Lokacije

U svetu brzih promena i naprednih medicinskih potreba, LAVIJA MEDICINSKA OPREMA je vaš oslonac i pouzdan partner. Naša posvećenost zdravlju i medicini odražava se u širokom spektru proizvoda i usluga koje pružamo. Bez obzira na vaše zahteve i potrebe, LAVIJA nudi rešenja koja unapređuju i olakšavaju rad u medicinskim ustanovama i laboratorijama.

Naš asortiman obuhvata:

Instrumenti: Naši precizni instrumenti su pouzdan izbor za sve medicinske profesionalce. Od dijagnostičkih setova do hirurških instrumenata, nudimo visokokvalitetne proizvode koji pomažu u tačnoj dijagnozi i lečenju.

Aparati za pritisak: Briga o kardiovaskularnom zdravlju je od suštinskog značaja. Naši aparati za merenje krvnog pritiska omogućavaju precizna merenja i praćenje vaših pacijenata.

Laboratorijsko staklo i hemikalije: Za laboratorijska istraživanja i analize, LAVIJA nudi širok izbor laboratorijskog stakla i hemikalija visokog standarda.

Medicinski potrošni materijal: Kvalitetan medicinski potrošni materijal je esencijalan za svaku zdravstvenu ustanovu. Naša ponuda obuhvata sve što vam je potrebno za nesmetan rad.

Dezinfekcija: U svetu pandemije, dezinfekcija je ključna. Naši proizvodi za dezinfekciju osiguravaju sterilne uslove za pacijente i zdravstvene radnike.

Medicinska plastika: Inovativna medicinska plastika je od suštinskog značaja za moderne medicinske intervencije. LAVIJA nudi visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju najstrože standarde.

HTZ oprema: Bezbednost zdravstvenih radnika je naš prioritet. Naša HTZ oprema pruža zaštitu i udobnost tokom rada.

Sijalice: Jasno osvetljenje je od suštinskog značaja u medicini. Naše visokokvalitetne medicinske sijalice obezbeđuju optimalno osvetljenje za precizne procedure.

Termometri: Merenje temperature je osnovna dijagnostička metoda. Naši termometri su precizni i pouzdani.

LAVIJA MEDICINSKA OPREMA je vaš partner u očuvanju i unapređenju zdravlja. Naša posvećenost kvalitetu i inovacijama čini nas pravim izborom za sve vaše medicinske potrebe.

Foto