MEAT HOUSE

Mesare, prerađevine od mesa Beograd

Adresa: Pijaca Skadarlija, lokal 12, Stari grad
Beograd Telefon: 064/2351-520

4/ 5stars

Mesara Meat house nalazi se na pijaci Skadarlija na Starom gradu u Beogradu i nudi Vam raznovrsnu ponudu kvalitetnih proizvoda od mesa sa kojom nastojimo da zadovoljimo ukus i potrebe svih mušterija. Naš prodajni asortiman čine pileće, jagnjeće, praseće, svinjsko, teleće i juneće meso, najvišeg kvaliteta i domaćeg porekla.  
Takođe, kod nas možete poručiti roštilj na kilo za sve vrste proslava i svečanosti.

Sa željom da na jednom mestu pronađete sve što Vam je potrebno za spremanje Vaših omiljenih jela, iz našeg bogatog asortimana proizvoda izdvajamo:

- pileće meso (pileće grudi, pileći file, pileći batak, pileća krilca, pileća jetra, pileća leđa  )
- svinjsko meso (svinjski but i plećka, svinjska rebra, svinjska krmenadla, svinjski vrat, svinjski file, svinjski kare, svinjske iznutrice)
- juneće meso ( juneći but i plećka, juneća butkica i kolenica, juneći ribić, juneće grudi, juneća rebra, juneći kotlet, juneći vrat, juneća rozbratina, juneći pauflek, juneći ramstek, juneći biftek, juneće iznutrice)
- roštiljski program (ćevapi, pljeskavice, sveže svinjske kobasice, sveže teleće kobasice, sveže jagnjeće kobasice…)
- jagnjetina (jagnjeći buti i plećka, jagnjeća rebra, jagnjeći vrat, jagnjeći kotlet, jagnjeći bubrežnjak, jagnjeće sarmica)
- specijalitetni katovi (flat iron steak, prime rib, skirt steak, baby back rib, ribeye.. )


Ukoliko želite da članove Vaše porodice iznenadite omiljenim jelom pozivamo Vas da posetite Meat house mesaru. Kod nas ćete pronaći uvek sveže meso proverenog kvaliteta. Sarđujemo sa malim domaćim klanicama i u ponudi nam je isključivo meso iz SRBIJE!!!

Vrhunski kvalitet naših proizvoda, kao i profesionalna i brza usluga preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih mušterija koje nam se rado vraćaju. Kod nas uvek možete pronaći sveže proizvode, koji su načinjeni od najkvalitetnijeg domaćeg mesa, a naše ljubazno i profesionalno osoblje Vam svakodnevno stoji na usluzi.

Široka paleta proizvoda od mesa proverenog kvaliteta.
Po porudžbini steak-ovi i katovi.

Meat oouse mesara, pijaca Skadarlija lok. 12, Stari grad, Beograd.