Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Allen Carr's - lako odvikavanje od pušenja

Allen Carr's - lako odvikavanje od pušenja

Odvikavanje od pušenja Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Metoda za lako odvikavanje od pušenja! 

Kako nam to uspeva? 

Naša metoda za odvikavanje od pušenja zasnovana je na psihoterapiji i ne oslanja se samo na "snazi volje". Ne bavimo se suviše dugo klasičnim razlozima zašto biste trebali da prestanete sa ovom lošom navikom - finansije, robovanje navici, osuda društva, zdravlje i slično - jer su te stvari nešto što svaki pušač već zna. Umesto toga, fokusiramo se na otkrivanje razloga zašto nastavljate sa tom navikom uprkos tom znanju. Naravno, kod različitih ljudi u pitanju su različiti razlozi, ali najčešće nailazimo na strepnju od toga da ćete ostavljanjem cigareta izgubiti veliki izvor utehe i zadovoljstva u svom životu. Nekim ljudima je ova navika oslonac i način da se nose sa svakodnevnom nervozom i stresom i nezamislivo im je šta će sa njima biti ako je izgube. Tu je naravno i strah od perioda odvikavanja za koji često čujemo da ume da bude izuzetno neprijatan, kao i briga da će čak i da se otarase navike, morati da žive sa večitom čežnjom za duvanom i uzdržavanjem. 

Naša metoda fokusira se na otklanjanje ovih briga. Takozvana Alen Karova metoda pomaže čak i najzagriženijim pušačima da naprave taj korak i osećaju ne nervozu ili žudnju za duvanom već ushićenje i olakšanje što su se konačno otarasili te loše navike. 

Kako se izboriti sa apsistencijalnom krizom? 

Drago nam je da Vas obavestimo da je uz pomoć ove metode fizička apsistencijalna kriza toliko zanemarljiva da je većina pušača i ne primeti, ukoliko usvoje pravilan stav prema odvikavanju od cigareta. Najčešći problem sa kojim se pušači suočavaju prilikom odvikavanja nije fizički, već umna svesnost i žalost što im je uskraćena velika uteha i izvor zadovoljstva u životu. Alen Karova metoda pomoći će Vam da se pravilno postavite i ne zapadnete u takvo razmišljanje. Vaša želja za pušenjem biće umanjena uz pravilno razmišljanje i jednostavna upustva. 

Naša metoda ne koristi se štakama, pomagalima ili zamenama za nikotin poput flastera, tableta, žvaka, sprejeva itd.
Metoda je potpuno ne-invazivna, ne koristi igle ili lasere, lekove trave, šok metode ili slično.

Foto

Allen Carr's - lako odvikavanje od pušenja Odvikavanje od pušenja Beograd
Allen Carr's - lako odvikavanje od pušenja Odvikavanje od pušenja Beograd
Allen Carr's - lako odvikavanje od pušenja Odvikavanje od pušenja Beograd

Video