Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 15℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 15℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Omladinske zadruge Beograd

Tražite posao? Muka Vam je od obećanja prijatelja i dalekih rođaka? Potrebna Vam je ozbiljna i renomirana omladinska zadruga u Beogradu? Na ovoj strani portala 011info.com sigurno ćete je pronaći!

FAQ

Koliko se plaća učlanjenje u omladinsku zadrugu?

Cenu učlanjenja određuje omladinske zadruge i samim tim može varirati. Veliki broj zadruga dozvoljava isplatu cene učlanjenja od prve zarade ostvarene preko njihovog angažovanja.

Mogu li da budem član više omladinskih zadruga u isto vreme?

U većini slučajeva možete biti član više omladinskih zadruga, ali ne možete da budete aktivno angaživani preko dve ili više omladinskih zadruga jer vam samo jedna od njih vrši prijavu na obavezno socijalno osiguranje.

Koja dokumenta su mi potrebna za učlanjenje u omladinsku zadrugu?

Potrebni su vam dokazi o ispunjenju uslova za učlanjenje. Zavisno od zanimanja to mogu biti: lična karta ili pasoš, indeks, potvrda o studiranju, potvrda o nezaposlenosti, potvrda škole, đačka knjižica, radna knjižica, fotografija, potvrda roditelja ili staratelja za maloletna lica, vozačka dozvola, a verovatno će vam biti potrebne i fotokopije svih dokumenata (ili prve strane istih) koje možete pružiti samo na uvid.

Sa koliko godina mogu da se učlanim u omladinsku zadrugu?

Uslovi se mogu razlikovati u različitim omladinskim zadrugama, ali u celini gledano studenti, učenici i nezaposlena lica između 15-30 (u nekim slučajevima granica je do 26 godina starosti) godina mogu biti članovi omladinskih zadruga i koristiti njihove usluge.

Šta su to omladinske zadruge?

Omladinske zadruge su najčešće netržišne i neprofitne organizacije koje pružaju svojim korisnicima - studentima, učenicima ili nezaposlenim licima a starosti od 15-30 godina pravnu i socijalnu sigurnost za vreme radnog angažovanja, kao i zaštitu na radu. U najvećem broju slučajeva, omladinske zadruge svoje članove povezuju sa poslodavcima koji nude povremene, privremene, sezonske i slične poslove za koje se ne zasniva radni odnos.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere