Zatvori
OMLADINSKA ZADRUGA TRAGAČ Omladinske zadruge Beograd

OMLADINSKA ZADRUGA TRAGAČ

Omladinske zadruge Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 31, E9, 29N, 31N
  • Trolejbus: 28, 29, 41

Dodatne Lokacije

Omladinska zadruga Tragač već godinama uspešno posluje sa vodećim firmama na teritoriji Srbije. Saradnju ostvarujemo sa oko 880 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima Srbije, uključujući javna i društvena preduzeća, državne ustanove, institute, finansijske institucije, kao i brojne privredne subjekte iz svih grana privrede.

Naš način angažovanja radnika je izuzetno povoljan za poslodavce sa finansijskog aspekta, jer su zakonske obustave najniže u poređenju sa drugim legalnim metodama angažovanja radne snage. Radimo po principu "hitnog servisa", što znači da možemo obezbediti radnike na telefonski poziv ili putem email-a, na bilo kojoj lokaciji u Srbiji, pod vrlo povoljnim uslovima.

Naša organizacija broji preko 10.000 članova zadruge različitih zanimanja i stručnosti, pokrivajući sve gradove u Srbiji, od najmanjih do najvećih.

Usluge koje pružamo uključuju:
- Angažovanje radnika na privremenim i povremenim poslovima
- Angažovanje radnika na sezonskim poslovima
- Angažovanje radnika kao ispomoć usled povećanog obima posla, na poslovima na kojima se ne zasniva radni odnos
- Angažovanje radnika na određeni vremenski period

Veliki broj marketing agencija u Srbiji koristi naše usluge za angažovanje studenata ili nezaposlenih lica za promocije, poslovne prezentacije ili sajamske priredbe, u čemu imamo veliko iskustvo i dobru kadrovsku popunjenost.

Pri angažovanju lica za koje postoji zakonska obaveza prijave i odjave na obavezno penzijsko i zdravstveno osiguranje, omladinska zadruga preuzima sve obaveze prijave. Takođe, angažovana lica dobijaju važeću zdravstvenu knjižicu za period angažovanja.

Naša stručna služba je uvek u toku sa svim zakonskim propisima iz ove oblasti.

Metode regrutacije koje koristimo uključuju:
- Pretragu baze sa biografijama kandidata. Posedujemo CV bazu sa 15.000 kandidata različitih profila. Naši konsultanti pregledaju relevantne biografije i prave uži izbor potencijalnih kandidata koji će biti pozvani na intervju u Omladinsku zadrugu.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi naši predstavnici mogli detaljnije prezentirati način saradnje, cenovnik, usluge i druge zakonske pogodnosti ove vrste posla.

ISKORISTITE VELIKE MOGUĆNOSTI I KADROVSKI POTENCIJAL ZADRUGE DA SEBI OBEZBEDITE KVALITETNE SARADNIKE.

TU SMO DA ŠTEDIMO VAŠE VREME I NOVAC!