EXTREME OPTIC PLUS

Optika Beograd

Adresa: Mutapova 49, Vračar
Beograd Telefon: 011/2431-737, 065/244-90-05

4/ 5stars

Optičarska radnja Extreme optic plus nalazi se u ulici Mutapova 49, na Vračaru u blizini Čuburskog parka i Kalenić pijace i bavi se prodajom i ugradnjom dioptrijskih i sunčanih stakala, kao i popravkom dioptrijskih okvira.  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naše stručno osoblje će Vam pomoći u pronalaženju adekvatnih naočara za poboljšanje Vašeg vida ili zaštitu očiju od sunca.

Naša radnja opremljena je najsavremenijim opremom za precizno merenje i određivanje dioptrije, tako da vrlo brzo i kvalitetno možemo popraviti Vaš stari dioptrijski okvir ili napraviti novi, po Vašoj meri.

Optičarska radnja Extreme optic plus nudi Vam:

- veliki izbor dioptrijskih ramova
- veliki izbor dioptrijskih i sunčanih stakala
- kontaktna sočiva
- provera dioptrije
- prodaja i ugradnja dioptrijskih i sunčanih stakala
- sve vrste popravki
- slušni aparati i mtt tretman (zujanje u ušima)

U prijatnom ambijentu naše radnje nudimo Vam širok asortiman optičarskih usluga, na jednom mestu. Konstantnim proširenjem naše ponude ramova, dioptrijskih i sunčanih stakala, kao i naočara za vid ili sunce trudimo se da zadovoljimo sve želje naših klijenata.

Ukoliko Vam je potrebno određivanje dioptrije ili korekcija vida, kao i adekvatna zaštita Vaših očiju od sunca, optičarska radnja Extreme optic plus nudi Vam veliki izbor kvalitetnih proizvoda, ali i povoljne cene.

Naše stručno osoblje i profesionalno pružiće Vam pomoć da rešite svaku nedoumicu pri izboru dioptrijskih ili sunčanih naočara koje Vam najbolje pristaju.

Najpovoljnije cene i visok kvalitet proizvoda

Kontakt informacije:

Adresa: Mutapova 49, Vračar
Telefon: 011/2431-737
Mobilni: 065 /2449-005