Zatvori
OČNA KUĆA VESTA DR DRAGICA ĐOKIĆ Optika Beograd

OČNA KUĆA VESTA DR DRAGICA ĐOKIĆ

Optika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

 • Autobus: 18, 45

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking

Sa idejom da budućim klijentima pružimo kompletnu uslugu, od profesionalnog specijalističkog pregleda do isto tako stručnog odabira rama sa najkvalitetnijom plastikom (staklima), ili kontaktnih sočiva,  osnovali smo našu, a nadamo se i Vašu, Očnu kuću Vesta.

ENTERIJER

Prvi utisak je uvek najvažniji, nadamo se da smo prostorom u koji smo uložili puno truda, energije i ljubavi učinili da se osetite lepo i sigurno i da vaš prvi utisak postane početak jednog lepog druženja.

ORDINACIJA

Negujemo stav da svakom pacijentu pristupimo individualno, s punim razumevanjem za njegove probleme. Stručnom brigom i najsavremenijom opremom učinićemo da put od prvog dolaska do izlečenja bude uspešan.

Pregledi koje obavljamo u našoj ordinaciji:

 • Specijalistički oftalmološki pregled (pregled prednjeg segmenta, merenje očnog pritiska, pregled očnog dna)
 • Određivanje dioptrije i propisivanje adekvatne optičke korekcije, a kod dece i mladih i pregled u cikloplegiji – širenje zenica i određivanje objektivne refrakcije oka
 • Testovi za suvo oko (Schirmer, BUT, Lissamine Green)
 • Topografija rožnjače
 • Fitovanje svih vrsta kontaktnih sočiva (meka i RGP KS)

Oprema:

 • Biomikroskop Haag-Streit najnovije generacije BP 900
 • Kamera modul CM 900 (software EyeSuite za fotodokumentaciju promena na oku)
 • Aplanacioni tonometar – Goldmann (zlatni standard u merenju očnog pritiska)
 • Auto Kerato-Refraktometar Topcon KR-800
 • Topograf Topcon CA-800

Kabinet za kontaktna sočiva

Oftalmolog – kontaktolog vrši podešavanje (fitovanje) svih vrsta kontaktnih sočiva pomoću velikog broja sočiva iz probnog seta (meka i RGP KS) i preciznog kornealnog topografa sa softverskim rešenjem za sva sočiva prisutna na našim prostorima.

DOKTOR

Dr Dragica Đokić

Oftalmolog – kontaktolog, član Izvršnog odbora Udruženja oftalmologa kontaktologa Srbije (COLSS), Udruženja oftalmologa Srbije, Oftalmološke sekcije Srpskog lekarskog društva i Lekarske komore Srbije. Sa dugogodišnjim radnim iskustvom stečenim u očnim klinikama - Vojna bolnica Niš, Očna klinika Niš, Klinika Maja Niš, Centar za vid VIZIJA Beograd.

OPTIKA

Naočare sa korekcijom su potreba, ali i način da izrazimo svoju ličnost. Budimo originalni i savršeni čak i sa greškom, “refraktivnom”. U zavisnosti od potreba i estetike nudimo vam veliki izbor dioptrijskih ramova, metalnih, plastičnih, titanijumskih ili ramova bez okvira. Ako postoji problem sa pronalaženjem odgovarajućeg rama, smeta vam ograničeno vidno polje, stakla se magle ili jednostavno ne volite da nosite naočare, izbor su kontaktna sočiva. Sa kontaktnim sočivima, postižemo prirodan izgled, a ako želimo da eksperimentišemo, tu su i sočiva u boji.

LOKACIJA

Nalazimo se u mirnom delu Zemuna, u ulici Rada Končara 60, udaljeni 150m od Doma zdravlja u smeru ka Ugrinovačkoj ulici. Do nas možete doći autobusom broj 18 ili 45, a ukoliko dolazite kolima, za vas smo obezbedili parking mesto.

KONTAKT I ZAKAZIVANJE PREGLEDA

 

 


Vrste plaćanja

Kartice