Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 23 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 23 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA IMAGE TM DOO Osiguranje Beograd translate.Član 5 godina

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA IMAGE TM DOO

Osiguranje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 30, 31, 33, 39, 401, 402, 42, 47, 48, 59, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking Izlazak na teren

Od 1992. godine pruža knjigovodstvene usluge, vrši poreski i finansijski konsalting. Klijentima su na raspolaganju i usluge: osnivanje firme, izrada akata, saradnja sa bankama, poreskim organima i drugim institucijama. Koristimo napredna softverska rešenja, elektronsko izveštavanje, ali i sastanke licem u lice kako bismo na najbolji način prilagodili usluge potrebama i ciljevima klijenata.

Nalazimo se u Beogradu – na Vračaru i u Rakovici. Naša kurirska služba u svakom trenutku može odgovoriti zahtevima klijenata, te su naše usluge pravovremene i kvalitetne bez obzira na lokaciju klijenta. Zadovoljstvo naših klijenata je potvrda kvaliteta usluga naše knjigovodstvene agencije.

Više od 20 godina osnovna delatnost IMAGE TM je knjigovodstvo. Sa ponosom možemo istaći da smo od osnivanja do danas postigli značajne rezultate pružajući najviši nivo usluga kompanijama različitih veličina i delatnosti. Naši klijenti su kako male preduzetničke radnje tako i ino-kompanije koje posluju u međunarodnim okvirima.

Svoju dobru poslovnu reputaciju izgradili smo zahvaljujući posvećenosti klijentima, građenju dobrih poslovnih kontakata i timu kvalitetnih knjigovođa i finansijskih i poreskih stručnjaka. IMAGE TM poseduje savremenu informacionu tehnologiju i softverska rešenja.

Naš tim čine računovođe, finansijski i poreski savetnici. Njihovo dugogodišnje iskustvo, dobra poslovna reputacija kod klijenata, državnih organa i finansijskih institucija predstavlja garanciju kvaliteta usluga koje IMAGE TM pruža.
Naši zaposleni kreiraju poslovna i računovodstvena rešenja prilagođena poslovanju svakog klijenta pojedinačno. Zadovoljstvo klijenata je osnovni motiv svakog člana našeg tima.

Naši klijenti se mogu u potpunosti posvetiti svom osnovnom bizinisu, dok naš tim vodi računa o kompletnom računovodstvu, praćenju i poštovanju poreskih i računovodstvenih propisa, administraciji i pripremi izveštaja neophodnih za donošenje dobrih poslovnih odluka. Veliki broj klijenata iz različitih sektora delatnosti čine da I Vaše poslovanje I potrebe razumemo, te svoje poslovanja prilagođavamo Vašim specifičnostima.

Lista referenci IMAGE TM je bogata. Sa velikim brojem klijenata sarađujemo više od 20 godina, na šta smo jako ponosni. Kada započnemo poslovnu saradnju, nastojimo da klijent uvek bude zadovoljan i da poslovni odnos bude trajnog karaktera. Knjigovodstvene usluge, kao I usluge poreskog I finansijskog konsaltinga klijentima IMAGE TM su profesionalne i kvalitetne što klijentima uliva poverenje I sigurnost da uvek mogu da nam se obrate za podršku za svoje poslovne poduhvate. Poverenje klijenata koje uživamo je za nas najznačajnije.
Usluge knjigovodstva i konsaltinga pružamo klijentima iz velikog broja oblasti: proizvodnja, trgovina, uvoz, izvoz, građevinarstvo, IT usluge, restorani, farmacija, laboratorije i dr.

Image TM je pravo rešenje za Vas ukoliko:

- želite optimizaciju poreza i troškova
- želite da knjigovodstvo i poreske obaveze u potpunosti prepustite profesionalcima
- želite da posvetite više vremena svom osnovnom biznisu
- želite pouzdanog knjigovođu i poreskog savetnika
- interesuju vas bankarski krediti za pravna lica i želite pomoć
- radite osnivanje firme.

Zašto da vreme i finansijska sredstva trošite na traženje advokata, poreskih savetnika i knjigovođa, na podnošenje prijava poreskoj upravi, APR-u i slično? Angažovanjem naše knjigovodstvene agencije štedite značajno vreme, novac i resurse. Na jednom mestu možete dobiti sve usluge potrebne jednoj kompaniji.

Specijalizovana znanja iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i poreza su Vam dostupna u svakom trenutku. Optimizacija poreza, elektronsko izveštavanje i slanje dokumenata, obračun zarada, poreza i doprinosa, poreske prijave, analiza troškova, osnivanje firme, izrada osnivačkog akta, osnivanje / gašenje ogranka, usluge kurira, izveštavanje o promenama propisa su samo neke od usluga koje smo u mogućnosti da Vam ponudimo.

Foto