Zatvori
KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA IMAGE TM DOO Osiguranje Beograd translate.Član 10 godina

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA IMAGE TM DOO

Osiguranje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 30, 31, 33, 39, 401, 402, 42, 47, 48, 59, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking Izlazak na teren

Od 1992. godine pruža knjigovodstvene usluge, vrši poreski i finansijski konsalting. Klijentima su na raspolaganju i sledeće usluge: osnivanje firme, izrada akata, saradnja sa bankama, poreskim organima i drugim institucijama. Koristimo napredna softverska rešenja, elektronsko izveštavanje i svoje usluge prilagođavamo potrebama i ciljevima klijenata. Zadovoljstvo klijenata je naš osnovni motiv.

Nalazimo se u Beogradu – na Vračaru (i Rakovici). Naša kurirska služba u svakom trenutku može odgovoriti zahtevima klijenata, te su naše usluge pravovremene i kvalitetne bez obzira na lokaciju klijenta. Zadovoljstvo naših klijenata je potvrda kvaliteta naših usluga.

Više od 30 godina osnovna delatnost IMAGE TM je pružanje računovodstvenih usluga. Sa ponosom možemo istaći da smo od osnivanja do danas postigli značajne rezultate pružajući najviši nivo usluga kompanijama različitih veličina i delatnosti. Naši klijenti su kako male preduzetničke radnje tako i ino-kompanije koje posluju u međunarodnim okvirima. Usluge računovodstva i konsaltinga pružamo klijentima iz velikog broja oblasti: proizvodnja, trgovina, uvoz, izvoz, građevinarstvo, IT usluge, restorani, farmacija, laboratorije, trgovina i proizvodnja zlata, usluge i dr.

Svoju dobru poslovnu reputaciju izgradili smo zahvaljujući posvećenosti klijentima, građenju dobrih poslovnih kontakata i kvalitetnom timu.

Naš tim čine ovlašćene računovođe i stručnjaci iz oblasti finansija i poreza. Njihovo dugogodišnje iskustvo, dobra poslovna reputacija kod klijenata, državnih organa i finansijskih institucija predstavlja garanciju kvaliteta usluga koje IMAGE TM pruža.

Naši klijenti se mogu u potpunosti posvetiti svom osnovnom bizinisu, dok naš tim vodi računa o kompletnom računovodstvu, praćenju i poštovanju poreskih i računovodstvenih propisa, administraciji i pripremi izveštaja neophodnih za donošenje dobrih poslovnih odluka. Veliki broj klijenata iz različitih sektora delatnosti čine da i Vaše poslovanje I potrebe dobro razumemo, te svoje poslovanja prilagođavamo Vašim specifičnostima.

Lista referenci IMAGE TM je bogata. Sa velikim brojem klijenata sarađujemo više od 20, pa čak i 30 godina, na šta smo jako ponosni. Naši klijenti imaju poverenje i sigurnost  u naš tim jer uvek mogu da nam se obrate za podršku za svoje poslovne poduhvate. Poverenje klijenata koje uživamo je za nas najznačajnije.

Image TM je pravo rešenje za Vas ukoliko:

- želite optimizaciju poreza i troškova

- želite da knjigovodstvo i poreske obaveze u potpunosti prepustite profesionalcima

- želite da posvetite više vremena svom osnovnom biznisu

- želite pouzdanog računovođu i stručnjaka za poreske propise

- interesuju vas bankarski krediti za pravna lica i želite pomoć

- radite osnivanje firme, likvidaciju, stutusne promene, promenu članova, udela, zastupnika i drugo…

Zašto da vreme i finansijska sredstva trošite na advokate, poreske savetnike i konsultante, na podnošenje prijava poreskoj upravi, APR-u i slično? Angažujte IMAGE TM i uštedite značajno vreme, novac i resurse. Na jednom mestu možete dobiti sve usluge potrebne jednoj kompaniji.

Specijalizovana znanja iz oblasti računovodstva, poslovne administracije i poreza su Vam dostupna u svakom trenutku. Optimizacija poreza, elektronsko izveštavanje, obračun zarada, poreza i doprinosa, poreske prijave, analiza troškova, osnivanje firme, ogranaka, izrada osnivačkog akta, usluge kurira, izveštavanje o promenama propisa su samo neke od usluga koje smo u mogućnosti da Vam ponudimo.

Foto