Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Otkup satova Beograd

U vreme mobilnih telefona i sličnih elektronskih uređaja, sve je manja potreba za klasičnim satovima i mnogi od nas rešili su da se rastanu sa ovim spravicama. Ali umesto da ih prosto odbacite, mnoge satove možete prodati po dobrim cenama, ukoliko su u pitanju komadi koji imaju kolekcionarsku vrednost ili pak postoji potreba za rezervnim delovima tog proizvođača. Na ovoj strani našeg portala možete pronaći firme koje se bave otkupom satova. Izvršite procenu svog sata kod obučenog profesionalca i saznajte koliko tačno isti vredi i gde možete dobiti najbolju cenu za njega.

Zlatarske radnje Babić nalaze se na dve lokacije u gradu, u samom centru grada ulica Sremska 6 i na Banovom brdu - Požeška 108a, gde je i najstarija radnja u ovom delu grada.Poseban razlog da posetite naše radnje je izuzetna kolekcija od preko 100 modela...

FAQ

Da li je bolje prodati sat radnji za otkup satova ili putem oglasa?

Odgovor na ovo pitanje zavisi od komada koji prodajete. Svakako je dobra ideja makar se konsultovati sa profesionalcem koji otkupljuje satove da biste stekli ideju o njegovoj vrednosti i postaviti to kao početnu cenu ako odlučite da prodate komad privatno.

Kako mogu da znam da mi je časovničar dao tačnu procenu vrednosti sata?

Mnoge časovničarske radnje i radnje za otkup satova će izvršiti procenu vašeg komada bez obaveze da isti i otkupe od vas. Ljudi vrše procenu satova iz mnogih razloga, uključujući i utvrđivanje vrednosti antikviteta, poklona, porodičnog nasleđa i sličnih. Takođe uvek možete izvršiti procenu na nekoliko lokacija i steći generalnu ideju o vrednosti vašeg komada.

Koji satovi su vredni za otkup?

Pored starinskih modela koji mogu imati kolekcionarsku vrednost, satovi luksuznih marki kao što su Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Omega i slični gotovo uvek mogu postići dobru cenu, ali tačan iznos zavisi od modela, serije i retkosti tj. traženosti određenog komada.

Da li je moj starinski sat vredan?

Starinski satovi uvek mogu da imaju kolekcionarsku vrednost ili su njihovi delovi veoma traženi od strane kolekcionara zato što odavno više nisu u proizvodnji. U svakom slučaju najbolje je proveriti kod ovlašćenog časovničara i dobiti tačnu procenu vrednosti vašeg komada.

Gde mogu da dobijem procenu sata?

Bilo koja radnja ili firma koja se bavi otkupom satova rado će vam dati procenu vašeg sata i mnogi to čine kao potpuno gratis uslugu.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere