Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
OTKUP AUTOMOBILA

OTKUP AUTOMOBILA

Otkup vozila Beograd

Korisne informacije

Ako imate automobil koji biste želeli da prodate po najpovoljnijoj ceni i vrlo brzo, moramo vam sa ponosom reći da smo mi vaš pravi i jedini izbor.

Otkup automobila u Beogradu postao je uža specijalnost naše agencije, koja se ovim poslom bavi već dugi niz godina. Veoma dugo iskustvo, koje govori umesto nas čini da dobro poznajemo sve segmente ovog posla, što vam može garantovati visok kvalitet usluge i najbolje uslove koje trenutno možete naći u Beogradu i okolini. Naša agencija vam nudi sve usluge u vezi sa otkupom automobila, tako da umesto vas možemo pripremiti svu potrebnu dokumentaciju i doći direktno na vašu adresu, da završimo posao. Takođe, u cilju dobre saradnje, možemo da vam ponudimo i uslugu besplatne procene vrednosti vašeg automobila, kako biste odmah mogli da znate koliko novca možete da očekujete.

Nama nije bitno koju marku automobila imate, nije nam važno koliko je kilometara prešao ili koliko je godina star, nama je bitno da vi želite da ga prodate, jer mi smo pravi kupci za vas. Posao obavljamo vrlo brzo i efikasno, tako da odmah nakon vašeg poziva možemo doći do vas, da pogledamo automobil i dogovorimo saradnju, ukoliko budete zainteresovani. Trudimo se da uvek našim klijentima olakšamo sve što je moguće, tako da se ne morate ni mrdnuti iz vašeg doma, jer mi radimo sve umesto vas. Isplata se vrši odmah nakon obavljenog posla, tako da onom brzinom kojom zaključujemo posao, tom brzinom i plaćamo.

Nemojte čekati da vam stari automobil propadne ili da izgubi na vrednosti zato što ste čekali pravog kupca, koji nikako da se pojavi. Mi smo vaš pravi izbor, jer sa nama sigurno dobijate najkvalitetniju uslugu, maksimalnu cenu i najbrži dogovor na celoj teritoriji Beograda.

Nemojte nam verovati na reč, pozovite našu agenciju i proverite odmah, vaš automobil će biti prodat iste sekunde.

Foto