Zatvori
OTKUP VOZILA Otkup vozila Beograd

OTKUP VOZILA

Otkup vozila Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Otkup polovnih automobila
Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Mi smo jedni od retkih na tržištu, koji Vam mogu ponuditi otkup automobila bez obzira na stanje u kom je Vaš automobil. Bez obzira koji automobil vozite, na pravom ste mestu. Vršimo otkup automobila svih marki. Mi ovu vrstu posla obavljamo već dugi niz godina i otkup automobila je postala naša specijalnost.

Otkup automobila sa lizinga

Imate lizing za vratom? Potreban Vam je otkup automobila sa lizinga? Došli ste na pravo mesto. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo. Procedura je vrlo jednostavna. Kontaktirajte nas na naše brojeve telefona, naravno ukoliko je otkup automobila sa lizinga u pitanju, i mi ćemo doći da pogledamo Vaš automobil istog dana.

Otkup polovnih akumulatora 

Vršimo otkup polovnih akumulatora, bilo da su oni ispravni ili ne. Ukoliko imate polovni akumulator koji Vam više nije od koristi, ponudite ga nama. Vršimo otkup polovnih akumulatora svih marki i modela. Stanje samog akumulatora nije toliko bitno, zato nas pozovite bez obzira kakav je Vaš polovni akumulator. Pružamo mogućnost dolaska na kućnu adresu.

Otkup katalizatora Beograd

Naša firma vrši otkup katalizatora za grad Beograd. Naravno to nije naša osnovna delatnost ali jeste jedna od usluga koje nudimo i u kojoj smo postali lideri na tržištu. Vršimo otkup katalizatora za grad Beograd svih vrsta i u bilo kom stanju. Ne samo da vršimo otkup katalizatora za grad Beograd od firmi, već smo prventstveno tu za fizička lica.

Foto