Zatvori
DMS - TIM Perionice veša Beograd

DMS - TIM

Perionice veša Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 15:00
Utorak 07:00 - 15:00
Sreda 07:00 - 15:00
Četvrtak 07:00 - 15:00
Petak 07:00 - 15:00
Subota 07:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 101, 106, 107O, 96, 85

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Moguć pristup kolicima Dostava Parking Izlazak na teren

Naš servis za pranje, čišćenje i sušenje veša je kroz godine rada i iskustva stekao brojne redovne klijente koji nam se uvek vraćaju zbog povoljnih cena i kvalitetne usluge. Tokom godina smo ostvarili uspešnu saradnju sa brojnim individualnim licima ali i ustanovama poput vrtića, hotela, domova za brigu o starim licima, restoranima i sličnim kompanijama i institucijama kojima su potrebne ove usluge.

Za potrebe vašeg domaćinstva ili firme, možete nam u svako doba poslati upit o vašim potrebama a mi ćemo vam odgovoriti idealnom ponudom skrojenom po vašim merama, mogućnostima i zahtevima - pranje, sušenje, hemijsko čišćenje i peglanje veša su naše specijalnosti.

Pored povoljnih cena, možete biti ubeđeni da ćemo garantovano ukloniti bilo kakve nečistoće ili fleke sa bilo koje vrste tkanina. Kada je reč o čišćenju, pranju, sušenju i peglanju, obrađujemo jorgane, zavese, jakne, ćebad, uniforme, tkaninu za stolice, draperije, lični veš i odevne predmete, poslovne uniforme, platnene materijale poput stomatoloških kompresa i sve druge vrste tkanine.

Naši klijenti su pojedinci, studenti, hosteli, samci, kafići, restorani, hoteli, vrtići, školske i predškolske ustanove i brojne druge kompanije i institucije.

U radu koristimo isključivo najkvalitetniju tehnologiju od poznatih proizvođača poput Ipso i Meile kao i vrhunske proizvode iz Nemačke specijalno proizvedene za profesionalno čišćenje veša (Henkel-Persil, Coccolino omekšivač, Persil gel lavanda i dr.).