HEMIJSKO ČIŠĆENJE PERIONICA VEŠA I KROJAČKE USLUGE LAUNDRY SHOP

Perionice veša Beograd

Adresa: Dr Agostina Neta 44b, blok 70a, Novi Beograd (preko puta Delta City-a)
Beograd Telefon: 063/8382-646, 065/8382-646

4.5/ 5stars

Perionica veša Laundry Shop se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana...

Pružamo i usluge hemijskog čišćenja.

U mašinama različitog kapaciteta, veš se za svakog klijenta posebno razvrstava po vrsti tkanine, zaprljanosti, načinu obrade fleka koje se ne mogu oprati u normalnom procesu pranja.

Za hotele, motele, hostele, restorane, kafiće, dečije vrtiće, domove, spa centre, frizerske i kozmetičke salone, kao i za druga pravna lica u zavisnosti od potrebe i delatnosti klijenta nudimo posebne pogodnosti u vidu prilagođene cene, kvaliteta i brzine usluge.

Vaše dragoceno vreme iskoristite za lepše aktivnosti i druge poslove, a nama prepustite da kvalitetno i brzo očistimo vaš veš.

Ukoliko želite da skratite, proširite ili suzite vaš odevni predmet, naša krojačka radnja Laundry Shop će Vam rado izaći u susret. A ako vam zatreba i zamena rajsflešlusa, ne oklevajte, na pravom ste mestu.

Za sva fizička i pravna lica vršimo uslužno šivenje i obradu posteljina, stolnjaka, nadstolnjaka, krpa, salveta...

Posebna ponuda u našoj usluzi je vez po vašoj želji.

Logo firme na radnim uniformama i keceljama, obeležavanje stolnjaka, peškira, posteljina, kao i vezeni natpisi, imena, dečiji i cvetni motivi, tribali, ikone, krstići i još mnogo toga...

Podelite sa nama vaše želje i mi ćemo se potruditi da za vas izradimo vez iz vaše mašte.

Uverićete se, ako nam ukažete poverenje, da su naše cene više nego povoljne.

Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora, a vaše je samo da nam se javite.