Zatvori
KVATRA Pogrebne usluge Beograd translate.Član 5 godina

KVATRA

Pogrebne usluge Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 19:30
Utorak 07:00 - 19:30
Sreda 07:00 - 19:30
Četvrtak 07:00 - 19:30
Petak 07:00 - 19:30
Subota 07:00 - 19:30
Nedelja 07:00 - 19:30

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 27, 32, 66
  • Tramvaj: 3, 12

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom

Pogrebno preduzeće KVATRA je već dvadeset godina sa Vama.

Poslednjih pet godina je u Vašim stanovima putem naših službenika koji kataloškom prodajom pogrebne opreme pomažu Vama i Vašim porodicama u za Vas vrlo teškim trenucima. Službenika ovlašćujete da u Vaše ime može pribaviti dokumenta iz bolnice, izvaditi umrlicu, zakazati sahranu, eshumaciju, kremaciju, obezbediti transport u zemlji i inostranstvu, odštampati plakate i dati oglas u bilo kojim dnevnim novinama.

Službenik posreduje između preduzeća KVATRA, Vas i svih ostalih komunalnih i javnih službi u okviru zakonskih mogućnosti. Putem službenika možete obezbediti i: Pogrebni orkestar, crkveni hor, vozilo za sprovod na mesnim grobljima, naručiti žito, poručiti vence od veštačkog i svežeg cveća kao i komplet za opelo, kamenorezačke i pravne usluge.

PREDUZEĆE KVATRA u svom poslovnom prostoru poseduje izložbeni salon pogrebne opreme i u njemu pedesetak modela većine naših proizvođača.


KVA-TRA SINONIM ZA KVALITET I TRADICIJU poseduje veliki izbor vrlo kvalitetnih hrastovih sanduka. Uz izložbeni salon pogrebne opreme preduzeće raspolaže i butikom crnine u kojem možete Vas i Vašu rodbinu opremiti najneophodnijim stvarima: crnim košuljama, maramama, ešarpama, florovima, peškirima.

PRAVI PRIJATELJ JE U NAJTEŽIM TRENUCIMA SA VAMA.

Foto