Zatvori
MINMEDIK LAB LABORATORIJA Pomoć u kući, patronažne službe Beograd

MINMEDIK LAB LABORATORIJA

Pomoć u kući, patronažne službe Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 19:00
Utorak 07:00 - 19:00
Sreda 07:00 - 19:00
Četvrtak 07:00 - 19:00
Petak 07:00 - 19:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 20, 308, 50, 64, E1
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking Izlazak na teren

Minmedik lab je medicinska laboratorija koja se nalazi na Zvezdari.  Naš tim čini stručan i iskusan kadar   u kombinaciji sa mladim, ambicioznim ljudima koji su tu da svakom pacijentu obezbede PERSONALIZOVAN PRISTUP uz ljubaznu komunikaciju kao i besplatne stručne konsultacije.

U Minmedik laboratori možete odraditi sve analize pod stručnim nadzorom - krvna slika, kompletna biohemija (glukoza, trigliceridi, holesterol, urea, kreatinin...), analize urina i fecesa, hormone, tumor markere, vitamine, alergene...).

Takođe, Minmedik laboratorija je obezbedila uzorkovanje (vađenje) krvi na kućnoj adresi (patronaža) po ceni od 200 dinara do kraja godine, detaljnije informaciji možete da pogledate na sajtu:
Usluge Patronaže - Minmedik lab laboratorija | Laboratorija | Beograd, Zvezdara

Pripremili smo niz pogodnosti za svoje korisnike: stalni popust imaju trudnice, deca, penzioneri, kao i naši redovni pacijenti. Svakog meseca su u ponudi različiti paneli analiza koji su na popustu.

Trenutno aktivne Minmedik Lab akcije pogledajte OVDE

Naš moto je: Zajedno do vašeg zdravlja!

Posetite nas i uverite se da nam je stalo. 

 

Tagovi:
medicinska laboratorija Beograd, vađenje krvi kod kuće, patronaža, kućne posete, izlazak na teren, analize krvi, analize urina, biohemijske analize, hormoni štitne, tumor markeri, polni hormoni, vađenje krvi, krvna slika, CRP, šećer u krvi, masnoća u krvi, trigliceridi, D dimer, HDL, LDL, Lipidni status, OGTT test

Foto


Vrste plaćanja

Kartice