Zatvori
BUBAMARIN LET PREDŠKOLSKA USTANOVA VRTIĆ I JASLICE Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

BUBAMARIN LET PREDŠKOLSKA USTANOVA VRTIĆ I JASLICE

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 18:00
Utorak 07:00 - 18:00
Sreda 07:00 - 18:00
Četvrtak 07:00 - 18:00
Petak 07:00 - 18:00
Subota Po potrebi!
Nedelja Po potrebi!

GSP

  • Autobus: 95, 94, 73, 611, 82, 68, 45
  • Tramvaj: 7, 9, 11

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

UPIS DECE UZ SUBVENCIJU GRADA!

Nakon deset godina rada igraonice i rođendaonice "Bubamara" gde smo sa hiljadama dece slavili, radovali se i sa suzama rastajalali zbog odlaska kući, došli smo na ideju da otvorimo vrtić "Bubamarin let".

Mesto gde će vaša deca biti i naša i gde ćemo svakom detetu pružiti ljubav, zagrljaj, nežnost, jer želimo da deca kao i kod kuće tako i u našem vrtiću osećaju sigurnost i toplinu porodičnog doma.

Bubamarin let je privatna predskolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u oktobru 2018.godine.

Bubamarin let se nalazi na Novom Beogradu u sklopu TC Piramida na površini od 300 kvadratnih metara u čijem sklopu je igraonica sa mobilijarima.

Naš vrtić nastoji da pruži što adekvatniju brigu i negu dece od 1 do 7 godina, što predstavlja odličnu osnovu za socio-emocionalni i intelektualni razvoj.

Naš tim čine kreativni i iskusni vaspitači, pedagog, defektolog, logoped, psiholog i stručni saradnici, i cilj nam je da sačuvamo dečiji osmeh, kao i da dete neposredno kroz igru stekne različita iskustva, veštine i znanja.

U zavisnosti od interesovanja dece i roditelja moguće je realizovati različite programe (strani jezik, ples, sportske prevetivne korektivne igre i aktivnosti i dr.).

Tokom boravka deca imaju četiri zdrava izbalansirana obroka - doručak, dve voćne užine i ručak. Sa boravkom na otvorenom težimo da zadovoljimo dečiju potrebu za kretanjem.

Poštovani roditelji, naš vrtić treba da vidite ili još bolje da se u njemu igrate, jer ne postoji bolji način kako da vam kažemo da ćemo zajedno da uživamo u odrastanju vašeg deteta pod okriljem "Bubamarinog leta".