Zatvori
PREDŠKOLSKA USTANOVA ZVONČICA Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd translate.Član 10 godina

PREDŠKOLSKA USTANOVA ZVONČICA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 18:00
Utorak 07:00 - 18:00
Sreda 07:00 - 18:00
Četvrtak 07:00 - 18:00
Petak 07:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 601, 602, 603, 604, 605, 607, 610

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

Predškolska ustanova Zvončica - Dve Lokacije, Beskrajna Maštovitost!

Dragi roditelji,
Upis je u toku!

U srcu Surčina, na dve predivne lokacije - Đačka 1b i Kosovska 135, Predškolska ustanova Zvončica pruža vašoj deci nezaboravno iskustvo rasta, igre i učenja. Naša posvećena zajednica nastavnika, stručnjaka i osoblja posvećena je tome da vaši mališani rastu s osmehom na licu i puni samopouzdanja.

Želimo da vam olakšamo put ka pružanju najboljeg obrazovanja za vašu decu, i zbog toga smo ponosni što možemo da vas obavestimo da imate prava na refundaciju i subvenciju grada Beograda.

U našoj predškolskoj ustanovi Zvončica, posebnu pažnju posvećujemo učenju engleskog jezika. Naša školica engleskog jezika pruža im solidan temelj za uspeh u budućnosti. 

Kroz igru i kreativne radionice, podstičemo maštovitost i stvaralaštvo vaše dece. Učimo ih kako da uče kroz igru, pravimo prve korake ka samostalnosti i razvijamo socijalno prilagođavanje.

Naša posvećena ekipa pedagoga, psihologa i logopeda stoji vam na raspolaganju da pomogne vašem detetu u svim aspektima razvoja. Ovde, vaša deca su individualci, a mi se trudimo da pružimo personalizovanu podršku.

Nudimo i školicu sporta za školsku decu, gde će razvijati svoje motoričke veštine i timski duh, a istovremeno uživati u aktivnostima koje će ih održavati zdravim i srećnim.

Predškolska ustanova Zvončica je mesto gde se svaki dan rađaju osmehi i gde se vaša deca pripremaju za uspešan put ka budućnosti. Hvala što nam poveravate najdragocenije što imate. Pridružite se našoj Zvončica porodici, gde se beskrajna maštovitost i učenje nikada ne završavaju.

Vaša Zvončica - Mesto Gde Srce, Razum i Maštovitost Rastu Zajedno!